reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dzięki martka za pocieszenie :-) a na którym centylu siatka sie kończy :-):-):-) bo ja się na tym połapać nie umiem-Kuba jest wysoki ubranka na 98 cm już nosi-a Twoja córunia jest prześliczna i laska z niej będzie -już widać:tak::tak::tak:

reklama
Ewka-możliwe, możliwe:-) tylko ze ja jestem rocznik" 81" to ty byłaś w "tych dużych" i pewnie mnie nie pamiętasz ;-) podstawówka zamierzchłe czasy .....

martka dzięki-patrzę to Kuba jest i ze wzrostem i z wagą " na granicy normy":eek:;-) nie jest źle-nie je za dużo, słodycze co jakiś czas-ograniczam mu, ale kochane babcie i ciocie skutecznie mi to ograniczanie utrudniają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hej dziewczyny :-)
ale tu się fajnie gwarno zrobiło :):)
my dzis wrocilismy z wczasow. O jeden dzien wczesniej, ale pogoda fatalna i nie oplacalo sie na kwaterze siedziec. Bylismy z Zuzka w Zawoi. Mielismy plan zabrac mala w nosidelku na Babia Gore ale z powodu pogody plan spalil na panewce :-( na szczescie Marcin ma jesio 2 tyg urlopu to moze skoczymy znow w gorki (teraz mam rzut beretem :D)

martka - tepa strzala ze mnie i nie kumaci tych centyli. Zuzka ma 5,5 mca, mierzy 74 cm i wazy 7700... to jak? :-)

witam wszystkie nowe trojmiastki...

jak zrzuce foteczki spod babiej gory na kompa to cosi wrzuce... tymczasem ide looknac co tam na styczniowkach :-)

anulka- mojej kuzynki córeczka tez tyle ważyła jak miała 6 mieś, i mojego Krzyśka kuzynki synek też identycznie-(urodzone te dzieci w dwa dni po sobie, na początku listopada zeszłego roku) po prostu duże pokolenie rocznik 2006 ;-):tak:Nie przejmuj się dużo zależy od wagi urodzeniowej!!!!

Hej Abeja- nie tylko ty taka tępa-ja też tego nie kumam, tych centyli ,tak na oko i na chłopski rozum patrzę :tak::tak::tak: i tak mi się wydaje że mój Kuba nie wystaje ponad normę:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: ale mieliście pogodę :-:)-:)-:)-(

Aga
wazne aby wzrost i waga były blizko siebiue w centylech, wtedy jest ok...kak maly jest z wagą za 90 a wzrost miał by gdzies na dole, to bylo by żle, a skoro ma podobnie to ok, !!!

Abeja
Zuzka wage ma super!!! wzrost ponad norme, ale to nie robi, przynajmiej nie bedzie z niej kurdupelek hehehehehe.....

reklama
Ewka-a może powspominamy nauczycieli z podstawówki?:tak:Pamiętam panią Orzechowską-Historia i p.Łubę z matmy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pani Orzechowska była moją wychowawczynią, z łubą miałam matmę a później z panią Kanią. Nasz rocznik był dosyć fajny- ciekawe czy Cie kojarzę- w sumie to tylko 2 lata różnicy:-)

Do góry