reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
anulka myślę że z widzenia to się na pewno znamy-bo jak tu się nie widzieć w tej naszej dziurze :-) od dawna tu mieszkasz?Ja od urodzenia, a nie wiele osób tu znam osobiście-choć to dziwne trochę :-p Do szkoły chodziłam do Ciechocina do trójki, a do liceum na Łąkowej.A tu z Rekowa to mało ludzi znam...

martka-mam pytanko do ciebie, nasze dzieciaki są w podobnym wieku (Kuba jest z 16 grudnia 2005) ile Twoja Miska je i ile waży, bo ja już sama nie wiem czy Kuba za dużo je, czy co :-(on wygląda na 3 latka taki jest duży i waży już ok 14 kg:(:)-:)baffled:
a ja mu daję tak: rano butle jak wstanie,potem śniadanko ok.10.00 : parówkę albo jajko na miękko, albo płatki z mlekiem, potem ok.14.00 obiadek, ok 17.00 danonka albo owoc, o 19.00 kolacja+ mleko 200ml.a na kolację przeważnie kanapka z serem lub wędliną.Sorki ze ci głowę zawracam ale miałam dzisiaj taka konfrontacje: Kuba i dziewczynka 3 mieś młodsza która przy nim wyglądała jak by była ze dwa lata młodsza:baffled: i się przeraziłam :eek: Kuba Pudzian mi rośnie:-)

Michalina waży 10300 i ma 80 cm

rano dostaje 210ml kakaa na bebiko junior bananowym
sniadanie....placki, nalesniki, płatki lub kanapka
ok 12 zupka
po spanku ok 15-16 obiad
jakis deser
owocki
kolacja..parowki albo jajówka
210ml mleka z kaszka lub bez

a no i nie je slodyczy...jakos nie lubi, czasem loda, lizaka od czasu do czasu kinder czekoladę, paluszki.....ja tez nie jam słodyczy wcale prawie, więc chociaż cos ma po mnie hehehe

ale to spis jak siedzimy w domku...jak łazimy gdzies to sie zmienia...
ale mala nie ma po kim być grubasek bo moja rodzinka szczupła a Darka to patyczaki, mała ma bardzo srobną budowe ciała...urodzila się 2 tyg. po terminie z wagą 3200......27 stycznia 2006:tak:

Kuba może mieć skłonności do tycia po rodzinie Krzyśka bo tam to "puszyści" są Krzysiek też ponad 190cm i ok90 kg, fajnie wyglądamy razem :ja 160/48kg i on :))):-):-):-)

ja mieszkam tutaj juz 25 lat ,a mam 34 lata ,wiec no cóż nie taka dziewczyna ze mnie raczej już kobita jestem :-)zdjątka Kseni i sebka postaram sie wkleic wieczorkiem jutro Martka ,po prostu sie przeraziłam bo twoja Miśka wazy tyle co moja Ksenia ,nawet mniej bo moja wazy 10700 ,normalnie szok jaka moja jest wielgachna baba .Aijac to sie chyba nie mijamy wózkami z Agnieszka bo ja to raczej tak daleko jak pod Ciechocino sie nie zapuszczam ,tylko krąze koło domku lub na ogrodzie .;-)no ide poprosic męża coby mi na jutro pożyczył autko na zakupki ...;-);-);-)

Agnieszka 14 kilo to jeszcze nie tak dużo...a poza tym nie mozna porównywac chłopca i dziewczynki. kumpela ma syna który ma 19 mc i wazy 16 kilo i wiecznie mi tróje ze Michalina jest niedorzywiona i powinnam ja leczyć na niedowagę, a ona ma wagę na 25 centylu wiec nie mam sie o co marwic, powina sie raczej na swoim pulpecie skupic hehehe, dla niego siatka centylowa sie skonczyła hehehe.....a kuba jest za 90 cebtylem, ale to jaszcze o niczym nie znaczy, bo to jeszcze od wzrostu zalezy

reklama
anulka myślę że z widzenia to się na pewno znamy-bo jak tu się nie widzieć w tej naszej dziurze :-) od dawna tu mieszkasz?Ja od urodzenia, a nie wiele osób tu znam osobiście-choć to dziwne trochę :-p Do szkoły chodziłam do Ciechocina do trójki, a do liceum na Łąkowej.A tu z Rekowa to mało ludzi znam...

Hej dziewczyny- tu stara koleżanka z trójmiasta- też chodziłam do trójki na ciechocinie, rocznik 79. Ciekawe czy się znamy???

Do góry