reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dzieńdoberek!
Aga
niezła ta reklama.

u nas pogoda jakas nijaka, nic sie nie chce, a ja muszę pranie powiesić bo zgnije mi w pralce, ale jakos nie mogę sie za to zabrać:-(. Nie wyspana jestem, ogladałam w nocy powtórkę serialu o wypadkach w kopalniach i sie poryczałam i spać potem nie mogłam...jakas kurde wrażliwa się zrobiłam po urodzeniu dziecka:baffled:.

miłego dzionka, ide sie mobilizowac do prac domowych:tak:

reklama
witam dziewczęta:-)
dziś rzeczywiscie paskudna pogoda:no:
zaraz wkleję zdjęcie pierwszej proby nakladania przez Ritę kremu na buzie:tak:
6u9cieg.jpg

A ja kupiłam małej na allegro srtój na lato ze spódniczko-majtkaim..dzis przyszedł i moja mała od razu go na siebie załozyła i nie chce zdjąc hehe...wygląda jak cebula:-D:-D:-D

6twim46.jpg

dzieńdoberek :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
mamawboju świetne masz dzieciaczki:-) Ritka taka czarnulka:tak:
Martka fajny komplecik, a mała do lata nie wyrośnie???????
Ja też lenia mam dzisiaj-z resztą jak prawie codziennie ostatnio :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:źle znoszę taką pogodę i tę porę roku:-:)-:)-(
miłego dnia

martka:b.fajnie Twoja córcia wygląda w tym kompleciku:) i ma takie złote wloski:tak:
a emanuel...byczek to b. delikatnie powiedziane:tak:on waży 8kg i ma 63 cm...a mi czasami rece dretwieja jak go trzymam... a jeszcze nawet 4 miesiecy nie ma.to co bedzie poźniej??!!

aga:Ritka to zawze taka czarna byla po mamusi i tatusiu:tak:ale Twój Kubuś chyba też czarnulek jest?

a lenistwo...lepiej nie wspominać:wściekła/y::wściekła/y:

Kubuś to taki szatynek z ciemnymi oczkami....Krzysiek ma b. ciemne prawie czarne włosy i ciemne oczy ale cerę ma stosunkowo jasną i nie za bardzo się opala, a ja z kolei mam ciemne włosy, niebieskie oczy a opalam się bardzo szybko i na ciemno od razu :-D

reklama
Do góry