reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Betka
nie wpadaj w deprechę, to niczyja wina, człowiek całe życie ryzykuje, ludzie są okradani w biały dzień, nie da sie przed tym uchronic nigdy w 100 procentach. I to nie jest kwestia Twojego pecha, dla mnie to Ty kochana jesteś szczęściara w czepku urodzona, wygrane, matamorfoza, a przedewszystkim piekna zdrowa córa, potrafiłaś sobie świetnie z tym zdarzeniam poradzic, poszłaś na policję, pogadałaś z dziewczyna, a nie wsadziłaś głowy w piasek jak by to niektórzy zrobili. Jesteś waleczna , nie dasz sobie w kaszę dmuchac, i widać że umiesz sobie ze wszystkim poradzić:tak:.

Przemówiłaś dziewczynie do rozsądku i odzyskałaś pierścionek, to co dalej z nia będzie to zależy od sprawy, narozrabiała i będzie miała nauczkę, nie wolni pobłażać, i pomyśl jeszcze, że dzięki Twojej reakcji ona już pewnie nigdy nie popełni takiego głupstwa.

Niestety wpuszczając obcą osobę do domu, usimy się liczyć z tym że będzie grzebała w naszych rzeczach, na to nie ma rady, to jest zwykła ludzka ciekawośc, a ona młoda i głupiutka połakomiła się na zysk nie wiedząc jakie mogą być tego konsekwencję.
Taka niestety jest teraz nasza młodzierz, i trzeba sie z tym liczyć. Głowa do góry Betka, nie pierwsza i nie ostatnia znalazłaś sie w takiej sytuacji, ale za to swietnie sobie z nia poradziłas...jak dyplomowany mama detektyw :-D:-D:-D
Szacuneczek:tak::tak::tak:

reklama
Betka ty się w ogóle tą złodziejką nie przejmuj i nie miej wyrzutów sumienia. No soryyyy :baffled: A sprawa teraz idzie z urzędu, bo to karna, więc nic nie możesz wycofać.
Nagle się laska przejęła, bo wyjdzie na jaw co to za ziółko i rodzice się dowiedzą. Buhahaha. Normalnie :no::no::no:

hehe,mama detektyw :-D dzięki dziewczyny za słowa uznania ;-)
tak w sumie to sie cieszę,że odzyskałam pierścionek.być może laska zrobiła to pierwszy raz i faktycznie nigdy więcej tego nie zrobi.a tę historię opisałam ku przestrodze,żebyście Wy prześwietlały opiekunki.no,i nie tylko opiekunki,panie sprzątające i gosposie też.

Agusia daj namiary na tego otolaryngologa, bardzo chętnie zapiszę sobie "jakby co" lepiej mieć, niż na "gwałt" szukać i łazić po 10-ciu zanim się trafi na dobrego.

Betak niezła akcja! Ale dobrze zrobiłaś z dziewczyną. Przykro że Cię to spotkało. Co do teściowej to się nie przejmuj ja mam gorszą:tak:, a jak nie wierzysz to możemy się policytować. Co do złodziei szczerze? ja byłabym na obcinaniem rąk za kradzież, w zależności od wartości rzeczy tyle obciąć, akurat za pierścionek obcięłabym serdecznego palca:-). śmieję się ale poważnie. Za samochód to już cała łapa, taki złodziej by 10 razy się zastanowił zanim by sięgnął po cudzą włąsność. No i złodziejaszki byliby tez widoczni:-D.

Witajcie babeczki w to zimowe popołudnie :-) martka nie zasypało Was???u nas tak ślicznie sypało dzisiaj aż się zklimatowałam świątecznie:-D
W końcu znalazłam dentystę dla Kubusia słuchajcie kosmiczne kolejki wszędzie:no: terminy grudniowe i to u prywatnych :szok::szok::szok: mi udało się w przyszłą środę w Orłowie ale dopiero na 18.00 :-:)-:)-(
U nas jako tako....mieszkaniowe sprawy nadal w toku, same problemy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a mój ojciec jak wrócił to nic mu się nie podoba i wkurza tylko :-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kuba na diecie, zamiast lizaczka w sklepie kupuję mu kubusia play, bo tych innych nie lubi i nawet się nie buntuje :tak::tak::tak::tak:
buziaczki

Betka:no::no:, co za historia!!
dobrze że się wszystko dobrze skończyło :happy2: ale mnie przeraziłaś, bo do nas też przychodzi opiekunka:sorry2:

witam,witam Szanowne Mamy:-)
no, cóż za często teraz nie zaglądam bo w domu mała zawierucha. no a jeszcze za niedługo tzn 8 grudnia czeka nas chrzest Emanuela...no i będzie trochę roboty:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale czego się nie robi dla dzieciaczków:tak:coś przez te dni strasznie się rozleniwiła nie mówiąc już nic o zmęczeniu, ale to chyba przez pogode.czekam na wiosne, ale chyba se poczekam:no:
chciałam spytać czy ma może któraś z was przepis na jakiś dobry tort śmietanowy??
pozdrawiam i miłego wieczorka życzę:-D

A u nas sypie pięęęekny snieg ,takie ekstra duuuuze płaty ,jak pieknie tak świątecznie !Jak ja kocham ziiiiimę!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

Witajcie Mamuśki wieczorkiem;-)
Właśnie wróciłam z pracy to się melduję.
Betka
czytałam Twoją historie z zapartym tchem:szok: Paskudna sprawa, co za dziewucha:angry: Wpuścisz taką do domu, zaufasz a tu takie cyrki. Współczuje. Szkoda tylko Córci teraz. No bo co zrobić:confused:. Może spróbuj napisać podanie do tego mojego żłoba na Zaspie. Po Twojej historii, ja już niani z pewnością nie zatrudnię i Wiki będzie cały czas w żłobku.

reklama
Witam!

nie wiem czy u nas sypało bo byłam w gdyni, a tam zaczeło jak czekalam 20 minut na peronie na pociąg, od 18...mała była nieco zdziwiona hehehehe

Anulka...a ja nie lubie zimy....jak jest snieg to ujdzie..ale u nas ze sniegiem krcho zimą niestety

Agnieszka
no i super, jak sie nie domaga słodkiego to nie kupuj

nic mi sie nie chce..ide pograc w kości lub tysiaca na kurniku..myslec i klikac mam jeszcze siłę hehehe

Do góry