reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Kurcze,co za głupie owady, może to któryś z pająków, tak pogryzł malutką?
Martka nie nerwuj się tak, spać nie będziesz mogła.
Aa mi na takie ugryzienia owadów pomaga przyłożona do miejsca ugryzienia przekrojona cebula.

reklama
też myslałam o cebuli, ale pod oczkiem cebula smarować, to chyba nie bardzo niestety:-(...ważne aby nie swędziało...latem jak ja cos pogryzło to 2 noce nie przespane mieliśmy...

uuuuuu bidulka brzydko to wygląda:no::no::no::no::no: ale żeby o tej porze roku????:szok::szok::szok::szok: mnie też coś dziabło w zeszłym tygodniu w stopę to myślałam wieczorem, ze buta nie zapnę tak mi stopa spuchła :crazy: jakies zjadliwe te owady tego roku :-(nie wiem co ci na to poradzić, jedynie ten fenistil bo co :-(
A my po małej imprezce dzisiaj :tak::tak::tak:fajnie było przyszli starzy dobrzy znajomi, a przedtem jeszcze obskoczyliśmy cmentarz bo jutro nie zdążymy wszystkiego...a na cmentarzu Kuba szopki odstawiał wył, wrzeszczał skakał :szok::szok::szok:i nic sobie nie robił z mojego tłumaczenia, ze tu nie wolno wrzeszczeć :wściekła/y:
A i dobra ,miła wiadomość dzisiejszego dnia:::: Kubuś powiedział do mnie coś co brzmiało:"kokam Cię" :-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-)

Witajcie Mamuśki:-)

Ja ostatnio jestem nie do życia:crazy: nie mogę się chyba przestawić na zimowy czas, ciągle chodzę zmęczona.
Wracam jutro do pracy, strasznie mi się nie chcę, no i troszke się obawiam czy dam radę.
Moje dziecko znowu gorączkuje, a ja tylko chodzę i sie zamawiam jak pogodzić opiekę nad nią i pracę. Jak wyzdrowieje to pójdzie jutro do żłoba a jak nie to chyba tata weźmie wolne. Już mi głowa pęka od tego wszystkiego:eek:

Jedziemy niedługo na cmentarz a potem do teściowej.

Miłego dnia i do wieczorka!!

TIHILDIN: w gdansku na ul sandomierskiej( przed wjazdem na orunie gorna), po prawej stronie(jadac w kierunku pruszcza gd.), jest komis, nazywa sie słoneczko, moze tam spróbuj.pozdrawiam.

a tak w ogóle to witam wszystkie mamy:-)mam zamiar do was dołączyć. w wolnych chwilach oczywiscie bede cos pisala:tak:pozdrawiam

cześć dziewczyny!!!!!
mama w boju witaj!!!!!!!zapraszamy :tak::tak::tak::tak: a o tym komisie słoneczko już pisałam;-):-) kupiliśmy tam spacerówkę ale nową bo nowe też mają,przyjemnie tam jest :tak::tak::tak::tak:
kaja25 dużo zdrówka dla malutkiej :-):-):-):-):-)
martka co u Was??zeszło to ugryzienie Michalince????
Anulka nam bez wieści przepadła :-:)-:)-(

witaj.niestety nie zauważyłam, że już pisałaś o tym komisie, chyba umknęło mi między tymi wszystkimi wątkami albo... starość puka do mych drzwi i już tracę swoją błyskotliwość, hi,hi,hi:laugh2::-D:-D:-D no, cóż muszę się z tym pogodzić a myślałam, że ta chwila nie nadejdzie tak szybko:-) idę zaraz na spacer dzięki Bogu dziś jest piękna pogoda... jak ja lubię słońce:tak:pozdrawiam

C:\Documents and Settings\mężuś\Moje dokumenty\Moje obrazy\20.10.2007

C:\Documents and Settings\mężuś\Moje dokumenty\Moje obrazy\nasze dzieciaczki;)

mamę w bojuWitamy:tak:...

My juz po spacerku, mala spi a ja zaraz musze zabrac za sprzatnie..a tak mi sie nie chce..a do tego kibel zapchałam ..zupę wylała a tam było skrzydełko..i dupa blada....niech ktos to za mnie zrobi:rofl2:

Aga
mała dalej to ma ale juz schodzi i nie drapie na szczęście..ale do tego pod drugim okiem ma siniaka bo walneła dzis w stół..dziecko wojny normalnie.

nic mi sie nie chce..tylko spać...a tle do roboty mam dzisiaj:-(
trzeba się zmobilizować i zakasać rękawy...:confused2:

ja dziś oprócz obiadu rodzince, to nic nie robiłam jutro mam zamiar posprzątać...dziś miałam dzień odpoczynku, chociaż nie w zupełności:-(nie jestem z siebie dumna ale cóż...awet dzieci za bardzo nie pozwalają coś bardziej konkretnego zrobić. a nasz synek jest bardzo towarzyski i spanie mu nie w głowie. ach, kiedy nadejdą czsy, ze nasze szkraby będą się razem bawić...

reklama
Spokojnie Mama w boju
miedzy waszymi maluchami jest mała róznica wieku, ja mam siostre 5 lat mlodszą i zaczęłysmy sie razem bawic dopiero pare lat temu..na imprezach :-D:-D:-D

Do góry