reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

oj babeczki puchy:no: widać że słoneczko wyszło:tak::tak::tak:
Ja melduję że do jutra mnie nie bedzie bo od mamy jedziemy do Gdańska i do jutra zostajemy :baffled::eek: :-D
to miłej niedzieli :tak::tak::tak::tak:

reklama
Gosiaczek
domek cudny...
jak zrobisz teścik daj znać:tak:....czekamy na wieści .

Aga
mała poszła z nami, ale siedziała w drugim pokoju z ich córka i babcią..posiadzialismy 2 godzinki, ja wupiłam jedno whlisky z kola i do domku...położylismy Michalinke, i wypilismy po piwku przedsnem:tak:

Ivi
zima kepsko bedzie..ale za to latam..masakra..korki straszne..ale zalezy gdzie pracujecie, bo do Gdańska mozna jechac przez Koleczkowo to ominiecie koreczki.
Wprowadzajcię się..pewnie na wiosne juz sie uda co?

Kaja
super że mała sie juz przyzwyczaja...a my Michaliny nigdy nie bierzemy na imprezy.....wczoraj zabralismy ale to hucznie powiedziane impreza......z tymi ludzmi mozna jedynie kawe wypic przy pączku niestety..ale jak idzeimy na imprezke to mala z dziadkami zostaje.

My wstałysmy ok 8 rano...(czyli nieby powinna byc 9) tak sie spodziewałam....Darek mała ubrał, przewinał, dał sniadanie, a ja pokimalam jeszcze 2 godzinki..wczoraj Darek spał dłużej dzis jak..taka mamy umowę i tak jest suuper:-)

Spacerek juz zaliczony, obiad sie robi a ja muszę się zabrac za przestawianie zegarów.

Miłej niedzieli..

Dziewczyny
chcę mała zapisać na jakieś zajęcia dodatkowe, jakaś rytmika by mnie ineresowała..szukam w necie i tylko w Gdańsku gdzieś znalazłam jedno takie miejsce dla dzieci od 2 lat....może słyszałyście o takich zająciach gdzieś w Gdyni, Redzie, czy Rumi co?????

W Rumi na Stoczniowców jest rytmika dla dzieci
w zeszłym roku była o 16.00 a teraz sie nie interesowałam
ale jak chcesz cos blizej to daj znac jak bede w przedszkolu po Konrada(Iskierka) zapytam ,bo ostanio były ulotki z info

W Rumi na Stoczniowców jest rytmika dla dzieci
w zeszłym roku była o 16.00 a teraz sie nie interesowałam
ale jak chcesz cos blizej to daj znac jak bede w przedszkolu po Konrada(Iskierka) zapytam ,bo ostanio były ulotki z info

:-)proszę, jak bedziesz to sprawdź...bardzo mi na tym zależy:tak::tak::tak: z góry dziekuję.musze jej znależć jakies zajecie bo ja rozpiera energia strasznie...a sama juz nic nie wymysle wiecej....takie zajęcia są w sumie pewnie od 2 lat..to poczekamy, albo zadzwonie tam i zapytam czy jej nie wezma heheh..na próbe, a jak nie bedzie sie nadawała to poczekamy.

nie ma sprawy , jak dam rade to postaram sie w poniedziałek nawet tam podejsc ale nie obiecuje ,ze na bank jutro
musze znalezc jakie wolny termin na otolaryngologi (usuniecie trzeciego migdała- konrad) jak najszybciej
mały ma juz lekki niedosłuch ktory przeszkadza mu w nauce w zerówce
i jesli bedzie ładna popgoda to pojade do miejskiego i nie wiem czy zdaze tam podejsc jutro ale
napewno dam znac

Agusia
spokojnie,nie ma pospiechu, podejdż jak znajdziesz czas:)

a jesli chodzi o wycieńcie migdałaka, to znajoma miała skierowanie i poszła po termin na poczatku września i dostała na luty:szok:..szok normalnie...ale to był czas strajków, to moze teraz juz jest lepiej.

wątpie zeby było lepiej
ja sie nastawiam tak marzec ..... czerwiec
ale jesli faktycznie usłysze taki termin to idziemy usunac w prywatnej klinice
niestety :sorry:
kasa tu juz nie jest wazna
zdrowie wazniejsze
a jemu przeszkadza ten niedosłuch w nauce

reklama
i masz racje na zdrowu dziecka nie należy oszczędzać..a jak w zerówce będzie miał zaległosci, to może sie to odbic na dalszej nauce, bo może sie zniechęcić przez to:-(

Idę spać babeczki, strasznie mnie zamuliło, tak mi sie dziś dobrze w piecu pali, że mam goraco w domu i spać się chce..i biorąc pod uwagę tą dodatkową godzinę to w sumie to powinna być 23...od jutra już sie wszystko unormuje mam nadzieję:tak:

Dobrzej nocki;-)

Do góry