reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

No właśnie tak myślałam, że małe piwko mi wolno mimo wszystko, hmm moja pierwsza córka była nawet poczęta w noc sylwestrową, a tu wiadomo, bez procentów raczej się nie da, no może nie w noc ale rano po nocy.Jest zdrowa jak rydz, więc idę po małe piwko.
Test w przyszłym tyg będę robić.Mam nerwa.

reklama
gosiaczek będzie ok :tak::tak::tak::tak: może forumowa rodzinka nam się powiększy????:-):-):-):-):tak::tak::tak::tak: ale by było fajnie :rolleyes: będziemy trzymać kciuki z całych sił :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

martka udanej imprezki!!!!!A Michaśka z Wami idzie czy jak???

hejka:)
my cały czas na działce.. dziś cały dzień układałam drzewo do kominka które nam wczoraj przywieźli (tak w ogóle mogę z czystym sumieniem polecić jedną firmę zajmującą się drewnem do kominka, facet baardzo fajny, drewno super!! i JAKOŚĆ po prostu niewiarygodna :) cena też niezła;-))
moje kochanie jeszcze ociepla fundamenty i chyba dzi szybciej się zbierzemy do domku bo zmęczeni bardzo jesteśmy....

buziaki!!

agnieszka - butki super!!
gosiaczek - smacznego piffka
martka - smacznego łiskacza;-)

(wracając na chwlę do tematu.. dojazd z wejherowa do gdańska oliwy zajmuje nam autem 40 min. Podróż skmką - 55min.
Gdy jeździliśmy do gdańska oliwy z gdańska suchanina, "podróż" zajmowała ok 30-40 min. Jaka różnica mieszkać tu czy tam? mieszkając w leśniewie musimy doliczyć jeszcze 13 min drogi do Wejherowa. (pewnie będzie gorzej zimą, ale cóż:rofl2: najwyżej będziemy pracować w domu:rofl2::rofl2:)

ps: ja chce się tu już wprowadzić:-D

Dzięki Ivi, wypiję za powodzenie w wykańczaniu Waszego domku, teżpamiętam jak bardzo mi się śpieszyło żeby wprowadzić się do mojego......
Ale z Was pracusie, niesamowici jesteście, wszystko sami, każdą wolną chwilę na budowie i sami robicie, fajnie tak.

witam wieczorowa pora :)
gosiaczek super laseczki jestescie :)
agnieszka butki faktycznie fajne
ivi czas szybko leci i ani sie spostrzezecie jak bedziecie mieszkac w domku :)

ivi a kiedy zamierzacie się wprowadzić???ale super musi być tak wszystko planować, marzyc jak to będzie.....pewnie to bardzo cementuje związek :tak::tak::tak::tak:extra...
My jak na razie to możemy tylko pomarzyć o własnym kącie :-(szczerze mówiąc to zastanawiamy się nad wynajęciem czegoś ale to z kolei mega koszt miesięcznie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i ani w lewo ani w prawo...Mój tata wraca za nie całe 2 tyg, a potem brat zjeżdża na święta i z tego co mówi wynika że do Irlandii wrócić nie zamierza :crazy:
I masakra :no: ciasnota a i atmosferka że się tak wyrażę " gęsta":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witajcie Babeczki :-)

Jejku, jak mi się nic dziś przez cały dzień nie chciało robić, a teraz już śpię na stojąco:-D Marek zabrał dziś Wiktorkę na dwie godziny do swojej babci a ja pojechałam na zakupy do reala. Chciałam coś małej kupić ale skończyło się tylko na serze i jogurtach, bo w ogóle nie wiedziałam co chciałam jej kupić. Chyba ta jesień tak na mnie działa niekorzystnie:rofl2:
Panie w żłobku powiedziały, ze moja córeczka już się do nich zaczęła przyzwyczajać i jest lepiej. Troszkę mi więc wczoraj ulżyło. Podobno jak tata ja odwozi to mniej płacze rano.
Widzę, że nieźle sie Mamuśki rozpisałyście:-D

Aga śliczne Kubusiowie buciki, no i cena całkiem przystępna. Też muszę się w końcu za jakimiś dla małej rozejrzeć.
Gosiu czekamy na dobre nowiny i trzymamy kciuki za wynik testu :tak:

Dużo zdróweczka dla Kamilki i Kubusia, oby maluszki nie musiały się więcej męczyć:baffled:

Martka no właśnie, a Michaśka to z Wami imprezuje :-D??

Pozdrawiam gorąco !!!

Kaja dobrze, ze malutka się przyzwyczaja!!!Pewnie upłynie trochę czasu zanim całkiem bezboleśnie przeżyje rozstanie ale w końcu tak pewnie będzie :tak::tak::tak:może tatusia zaangażuj na stałe do odwożenia małej ;-)
ja też jakaś niepozbierana tej jesieni :baffled: mam wrażenie że syzyfową pracę wykonuję: posprzątam w jednym pokoju, pójdę do drugiego i w pierwszym już bajzel i tak w kółko :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i tak latam i zbieram układam wycieram :crazy: a i tak syf :angry:
Dzisiaj i wczoraj jeszcze jakoś tako się czułam czyżby deprecha mijała :-D:szok:
jutro jadę z młodym do mojej mamy, bo Krzyśka nam wywiało do Poznania i to na niedzielę :-(ale za to w poniedziałek będzie i pomoże mi ta pakę Kuby ciuszków wysłać;-)
mykam spać i to GODZINKĘ DŁUŻEJ :-) no chyba że jakiś mały potwór pospać nie da :baffled: wczotraj wstał o 23 chyba i ogladał z nami pearl harbour:eek: i tylko " mama molot bum" " tata molot bum":-D:-D:-D:-D
dobrej nocki!!!!!!!!

reklama
Dzień doberek:tak::tak::tak: i jak wszystkie wyspane????:-):-):-):-)
martka jak tam po imprezie????
Mysmy wstali o 07.00 czyli jak by o 08.00 i wyspałam się :-)
Wczoraj wygrałam aukcję fajne dżiny dla Kubusia za 15.99;-) a teraz obserwuję fajną pakę 31 elementów jak na razie za 55 zł:szok: Krzysiek mnie zabije :baffled::eek:muszę coś sprzedać jeszcze żeby załagodzić w razie co :-)czekam na sweterek i już powinien przyjść a go nie ma :wściekła/y:w poniedziałek zapłaciłam za priorytet to już chyba powinien dojść co????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dzisiaj do mojej mamy jadę z Kubusiem ale pogoda nie jest za ładna słoneczka nie ma:no::-(
buziaczki kochane i miłego dnia!!!!!

Do góry