reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

anulka nikt Cię nie krytykuje ani nie ocenia!!!!:sorry2:po prostu takie są zalecenia pediatrów,żeby do trzeciego roku życia dawać modyfikowane ,bo ma dużo witamin i składników, których nie ma mleko krowie, a które są potrzebne takim maluszkom.
Ja Kubie nadal daję modyfikowane, 2 razy dziennie po 200-250 ml. a np. budyń czy płatki daję mu z krowim mlekiem.Twoja córeczka ma dopiero pół roczku...

reklama
Anulka
mleko prosto od krowy to nie z kartonika...

..jesli chcesz dla malej jak najlepiej to nie rezygnuj z mleka modyfikowanego...takie jest moje zdanie..mleko krowie nie jest dobre dla naszych dzieci, ono jest prawie zupelnie bezwartościowe.......

i sie nie obrażaj, bo my tylko radzimy:-D:-D:-D...Roksana rosnie gteraz bardzo szybko i potzrebuje wszstkego co jast w mleku modyfikowanym!!!

kasia_z
czekamy na fotki, pogon męza

ok ,ok ,nie obrażam się tak łatwo ;-)i dzięki za rady dziewczyny :-)na noc dałam już Bebiko 2 i koniec moich fanaberii .Ide lulku bo cosik mnie żołądek pobolewa i nie jem kolacji bo tak mi coś ciezko na żołądku ,dobranoc lasencje przyjemnego sobotniego wieczoru .:tak::tak::tak:

Agnieszka
udanej nocki:-D:-D:-D

Mój Darek też dziś wrócil, ale zdązył mnie juz wkurzyc
miał kupic po drodze malek płatki kukurydziane..kupil z mliodem i orzechami
jogurty naturalne mal malej kupić, kupił śliwkowe z ziarnami

i jeszce na domiar złego po kompieli wszedl do pokoju z piwkiem, otworzył sobie i zacząl pić...a mi nie przyniósł:wściekła/y:.....ach ci faceci

teraz poszedł spać, a ja siedzę sama sobie i czekam aż mi włosy wyschnal, bo suszarka sie spaliła....Darek ja naprawia od miesiąca...chyba czas kupic nowa, bo się nie doczekam hehehe:-D

zaraz kładę sie spać z nadzieja że jutro czeka nas mniej wietrzny i cieplejsze dzien, czego nam wszystkim zyczę:-D

Hello babolki:-)
martka-ach ci faceci-trzeba im wybaczać różne różności bo to inny gatunek jest:no:
anulka-cieszę się że się nie gniewasz za nas o to mądrzenie się:-D:-):-D:-):-D
Życzę wszystkim pozostałym trójmiastkom miłego dnia i lepszej pogody:-:)-:)-(
Gdzie jest lato do jasnej ciasnej???????????????:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
A ja o czwartej wstałam młodemu mleko robić, a tu prądu nie ma i zonk, bo mikro nie działa-nie ma jak wody podgrzać, kuchenki odpalić nie mogłam bo mamy na taki pstryczek i on też nie działa:no: zapalniczki nie mogłam znaleźć ajajajaj 21 wiek-dawniej ludzie bez prądu żyli i dobrze było:-)

aga witaj w klubie ,ja wstałam o 5,20 i chciałam dac małej mleko i tu ni ma pradu a chciałam tez podgrzac w mikrofali i musiałam jej dac letnie bo zaczeła bleczec .:wściekła/y:u nas pogoda do dupy ,pizdzi jak na Uralu mielismy jechac do Nadola na grilla a.le dupka nie jedziemy bo za mocno wieje zeby jechac z dziecmi .i siedzimy dzis doma .buuuuu......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zła jestem-popsztykałam się z Krzyśkiem, i jeszcze mu ukradli paliwo ze zbiornika, z ciężarowego-a pełne baki dwa i z obu zarąbali:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zajebista niedziela............a tak miło się dzień zapowiadał:no:

reklama
nie chce Was nerwowac ale u mnie piekna pogoda.... coprawda wieje lekki wiaterek ale slonce super przygrzewa:cool:

Do góry