reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Magialenna przyszłe to może nie ale obecna napewno.
Dziewczyny co do dr. Doeringa to ja też miałam przyjemność robić u niego usg i byłam zachwycona przedewszystkim nim, jest wspaniałym człowiekiem i umie uspokoić wystraszoną przyszła matkę. Ja z innego usg miałam rozpoznanie wodogłowia u córki jak weszłam do niego to tylko się usmiechną i powiedział, że jak dla niego to pomyłka usg i tak było.
Jak kiedyś będę w ciąży i on będzie dalej pracował to napewno on bedzie mi robił usg.
Pozdrawiam wszystkie noweo przybyłe na forum przyszłe mamy. I gratulacje dla świeżo upieczonych mam.
Mamusie niedługo nasze święto

Właśnie, własnie, niedlugo dzień matki... ciekawe czy zdążę urodzić, termin mam na dzisiaj. Jak co to trzymajcie kciuki>>>>

Witam wszystkie Brzuchatki! Koleżanki z trójmiasta ratujcie!

Właśnie sie dowiedziałam że do porodu rodzinnego trzeba sie specjalnie zapisać i robi sie to około 37 tygodnia ciąży. Razem z mężem do tej pory sie tym nie przejmowaliśmy bo nikt nam o tym nie powiedział! Myślałam, że po prosty pojedziemy i będziemy mogli być razem a potem razem z naszą córeczką a teraz...?! Jeszcze będzie tak,że w dniu porodu będę po prostu sama! Czy wiecie coś więcej na ten temat?!

O! Ewka!

Ty kiedyś pisałaś że wybierasz się do Wejherowa! A jak tam wyglądają formalności porodu rodzinnego?

Tam nie trzeba razcej się zapisywać, bynajmniej ja nic takiego nie robiłam. Chodziłam tam do szkoły rodzenia i mam zaświadczenie, że chodziłam z mężem. Ale po prostu jest tak, że jak już przyjedziesz, uregulujesz opłatę (200 zł, ze szkołą rodzenia 150 zł- jak skończyłaś) i idziecie rodzić.
Żółwik, a na kiedy masz termin??

Dzień Matki jest moim terminem a chcieliśmy rodzić na Zaspie bo z Gdyni mamy najbliżej!
Do redłowa mam wstręt bo miałam tak kiedyś zajęcia na oddziale!

witajcie Wszystkie kobietki!jestem także z Trójmiasta:))jest to moja 4 ciąza,mam 3 synów:))14lat,13lat i urwiska 4leniego!!chętnie porozmawiam:)))pozdrawiam Was !! :)

Jakby nie patrzeć to Zaspa ma dobrą opinię, a na Redłowo w życiu bym się nie zdecydowała!!!!
Jak już kiedyś pisałam ja wybrałam Wejherowo, bo mamblisko, po drugie jest teraz świeżo po remoncie ( 5maja było otwarcie nowej porodówki), mam tam znajomą położnąi lekarza prowadzącego. A poza tym nie spotkałam się ze złymi opiniami na temat porodówki w Wejherowie.
Duzo moich koleżanek z Gdyni jak zdążą to chcą jechać do Wejherowa.

reklama
Witamy cię Sabina serdecznie!!!
Super, że dołączyła do nas tak doświadczona mamusia.

Do góry