reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

rzeczywiście coś ostatnio u nas cicho :(
Ja dziś byłam w pracy :mad: Na szczęście tylko pół dnia, ale i tak musiałam rano wstać. Jutro rano wyjeżdzamy na chrzicny do naszych przyjaciół, więc w ten weekend nie ma mowy, żebym się trochę 'odespała'. No, ale nic to, za tydzień znowu będzie weekend ;D
A w ogóle, to doszłam do wniosku, że muszę coś ze sobą zrobić na wiosnę. Przytyłam w ostatnim czasie ze 2 kg i jak ostatnio kupowałam strój na basen i obejrzałam się w lustrach w przymierzalni, to była niezła załamka. Niby ogólnie dużo nie waże, ale nogi mam jak słoń - zero mięśni, sam tłuszczyk ::) :p Muszę się zabrać za ćwiczenia, bo wstyd będzie się ubrać w coś krótszego...

reklama
No chociaż Ikpi coś napisala,a reszta chyba się opala :p

Ja sobie pije piwko,zajadam orzeszki,ale... wyszla bym gdzieś sobie,tylko to moje dziecię... Budzi się do północy kilka razy,tak tylko,żeby sie do mnie przytulić,a jak by mnie nie było to histeria gwarantowana!!! Potem już śpi twardo,ostatnio nawet ładnie do 7:30 np. Takie ciepłe nocki,a ja nawet z kumpelką na spacer wyjśc nie mogę :(

Ale muszę się pochwalić: Dawid umie już dłuższą chwilę sam stać i robi pierwsze samodzielne kroczki,a jak się przy tym cieszy :D

Dziś objechalam centrum Wrzeszcza i tak sobie przypomniałam,że jak był mały to jak tylko przekroczyłam próg jakiegoś pomieszczenia,on od razu otwierał oczy ( jak spał) i beczał!!! A teraz... taki ciekawy świata,siedzi w swoim starym ukochanym wózku i "rządzi".Taki kochany jest,wszędzie już mogę z nim iść,nie to co kiedyś!I nawet tak się wymęczył tymi zakupami,że zasnął w wózku,a potem na ogrodzie dalej spał! Pewnie pomyślicie,że dziwna jestem... ale sprzedaję tę nową spacerówkę,bo to żaden spacer w niej,Dawid woli starą i tyle.Więc jak byście mieli kogoś zainteresowanego to do mnie proszę ::) Dziś już miałam się spotkać z potencjalną klientką,ale gdzieś wyjechali :(

Hej, w pierwszej kolejności nadrabiam zaległości

STO LAT DLA MIKOŁAJA, ROŚNIJ ZDROWO :-* :-* :-*

IDZIA

GRATULACJE, duże buziaczki dla Twojej córeczki, a dla Ciebiie dużo, dużo sił i wypoczynk w miarę możliwości

Fajowo, że niektóre z nas wypoczęły ;), u nas bez żadnych szans choć na odrobinkę relaksu. Martynka po prostu nas próbuje zamordować. Jest tak żywa, że padamy na mordki. Biega, a raczej fruwa, wszystko jest ciekawe wręcz intrygujące, pytań 1000 na minutę, czasem nawet nie czeka na odpowiedz ::), na każde upomnienie głuchnie jak zaklęta... Na dodatek dziś wstała o 5 rano, pospała w dzień 40 minut i dawaj szaleństwo do 21 :p. HELP :laugh: :laugh: :laugh:
Na pocieszenie dodam, żę przesypia całe nocki ;)

Agula o ile dobrze pamiętam, Martynka ciągnęła mleko do ok 1,5 roku. Jeśli chodzi o picie soczków w nocy to mój lekarz twierdził, że są ciężkostrawne, znaczy kwas mają,więc są be dodatkowo bardzo źle na ząbki działają

Ikipi, tak źle ,tak nie dobrze :D Ja też bez entuzjazmu spoglądam w lustro, dla odmiany jestem chuda jak pies, szczególnie w górnych partiach ciała, na pewno się domyślisz o które częsci ciała dokładnie mi chodzi ;) ;D

Ciekawe,czy na ziemi jest choć jedna kobieta zadowolona ze swojego wyglądu :laugh: :laugh: :laugh:

pozdrawiam

Hej koleżanki !
Ale super dzionek spędziliśmy.Byliśmy w Zoo i bawiliśmy się świetnie.A jak u Was ? Przy takiej pogodzie to można poszaleć.

Ania K pisze:
Hej koleżanki !
Ale super dzionek spędziliśmy.Byliśmy w Zoo i bawiliśmy się świetnie.A jak u Was ? Przy takiej pogodzie to można poszaleć.

my też byliśmy, my też hihihihi

nawet takie wielkie zwierzę do krowy podobne zaraz przed wejściem do zoo rodziło na naszych oczach, ależ mieliśmy atrakcję hihi

Miało być Sopoćkowo, ale nam się plany pozmieniały.

pozdrówki dla Was !!! :laugh: :laugh:

dziewczyny - ogromne dzieki za zyczenia :)

niestety mala w dzien nie chce mi spac dluzej niz po 15-20 minut ... dobrze ze w nocy jest duuuzo lepiej :) no i na spacrach troche spokoju choc nie zawsze spi na nich ... jak znajde wiecej czasu to nadrobie zaleglosci (czy to mozliwe wogole ??? hehe :) )

Cześć

Ooooooo, widzę, że pogoda wszystkich odciągnęła od komputerów, no prawie wszystkich ;).My właśnie wróciłyśmy z pracy i przedszkola i też zbieramy się na plac zabaw. Martynka przygotowała już cały ekwipunek do piaskownicy, boże jak my sie z tym zabierzemy :laugh: :laugh: :laugh:, chyba po wielbłąda zadzwonię do ZOO ;).
Ok spadam, bo ktoś mi sie tu strasznie niecierpliwi........

pozdrawiamy

reklama
Helou :-)
Fajnie, że napisałyście, że byłyście w zoo. My się też chętnie wybierzemy, a do tej pory zastanawiałam się, czy już warto się wybrać. Do niedawna było tak zimno, że chyba wszystkie zwierzęta jeszcze spały ;) ;D Ale teraz zrobiło się ciepło i Wy już byłyście i Wam się podobało, więc my też pójdziemy odwiedzić zwierzaki ;D ;D ;D

Do góry