reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

ja się położyłam "na chwilę" i wstałam po półtora godzinie :eek:czyżby nowy etap w ciąży? drzemki w ciągu dnia? Ale ostatnie co czułam jak zasypiałam to wrażenie że synek chce się wydostać przez prawą stronę brzucha :-Don tak smyra mi pod skórą jakby jakiś obcy próbował się wydostać:-D

dziś coś w powietrzu jest takiego.. Ja też przez cały dzień taka .. "ciapowata" jestem :zawstydzona/y:jedyne co dziś zrobiłam porządnego to zaprojektowałam przewijak dla Tymcia do pokoju... Teraz tylko tata musi płyty zamówić i mebelek skręcić ;-)

reklama
kasia: oby szybko się wszystko u D unormowało!!
ivi, carolina: śpijcie, śpijcie, śpijcie:tak:bo póżniej będzie gorzej:-p

ech,ja to mam dziś masakryczny dzień:-( głowa "pęka", gorączka i cała reszta super grypowych bajerów a mój m do tego jeszcze idzie dziś na noc:confused2:nawet w lustro nie patrze, bo bym ogra zobaczyła:cool:raz mi zimno, a raz w lodówce by zamieszkała:no:

oby do Wiosny... ale ze mnie dziś klucha.

Caroline - jakbyś znów zahaczyła o Witomino to daj cynka, wyciągniemy Cię na jakiś spacerek :tak:

Marta - jeszcze raz dzięki za spacerek. U nas wróciło ogrzewanie i ciepła woda, tyle że ta ostatnia jakaś podejrzana, żółta ;-)

Jak tu każdy biadoli to ja też a co :-p brzuchol mnie boli, chyba mnie wzdęło po obiadku. Dobrze że dzieci jak anioły.

witajcie :tak:

Słońce dopiero wstaje, a ja już na nogach, bo Antoś pobudkę zrobił o 6 a teraz wydziera się na zabawki:sorry:co by reszta, za długo nie pospała:crazy:

U mnie dziś lekka poprawa, ale bez rewelacji:sorry:ale na tyle dobrze,że już mogę z domu wyjść:-)
ivi: jak ja sobie radzę... w sumie to sama nie wiem:laugh2:jak obydwoje się, źle czujemy albo jak chcmy, żeby dzieci się nie wydzierały-bo oni bardzo lubią sobie krzyczeć:confused2:- to niestety bajki idą w ruch, klocki i jest więcej samopasu. sama nie wiem, jak to jest, ale jakoś udaje mi się ich ogarniać;-)chociaż czasem mam dość!
ivi, caroline: jak do stycznia dobrze, poczuje się w doulowaniu i nabiorę praktyki w szkole rodzenia. to jeśli będziecie chciały mogę Wam towarzyszyć w ramach praktyk:tak:
iza: i jak tam macie już ciepłą, czystą wodę.
anja: miłego wyjazdu:happy:
martyna: jak dziś Twój humor, mam nadzieję, że lepszy:-)

ooo... właśnie reszta terrorystów wstała:sorry:uciekam dzieciaki ogarnąć i chatkę, bo zaraz męzuś z pracy wraca:-)

nasze namłodsze dziecię odkryło, że można w nosie palcem grzebać:sorry:i tak na zmiane z pokazywaniem "nu,nu" i jęczeniem mama, mama":cool2:

Ostatnia edycja:
Rafałku
Dla Ciebie wszystkie cuda tego świata...
Dla Ciebie ciepło słonecznego lata
Dla Ciebie gwiazdki, co błyszczą na niebie
Dla Ciebie nutki w ptaszków śpiewie
Dla Ciebie kwiatki kolorowe
I marzenia deserowe...
Dla Ciebie wszystko co zapragnie dusza
Bo jesteś Aniołkiem, który wciąż do radości nas zmusza!:)

1209.gif
1206.gif
1209.gif
1206.gif
1209.gif

Witam:happy:
jestem żyjem :shocked2: ale szpitalik domowy od paru dni mam:confused2:
jest lekka poprawa bo dziś dzieciaczki już w dzień nie gorączkowali i nawet sie bawili:tak:
sorki ale zbytnio nie czytałam co u Was wybaczcie:zawstydzona/y:

Heejka!

Zdrówka dla wszystkich chorowitków.

Ja na jutro umawiam sesję a`la ślubną, mam już suknię załatwioną, modelkę, wizażystkę i fryzjera umówionych, jeszcze tylko modela szukam. No i słoneczko zamówiłam, zobaczymy czy będzie :-D

Aaa no i pracę dostałam na 1 dzień w tygodniu od listopada :-) Troszkę do ludzi wyjdę co by całkiem nie zdziczeć hihi.

Dzieńdoberek Wszystkim!

Ja chcę lata, słońca, błękitnego nieba!!!! Zawsze wyjątkowo źle się sprawdzam o tej porze roku... ehh.... :-(

ivi – podzielam Twoje zdanie „Młody i tak pewnie wyjdzie kiedy będzie gotów” :happy: Na to niestety nie mamy wpływu :happy:
Tak, mnie również Mały potrafi brzuch rozhuśtać :-D Także obydwie mamy wiercipiętków w sobie :-D:-D
Mój oczywiście jest najbardziej rozbrykany wtedy, kiedy ja położę się spać :-D ale z tego co wiem to normalne :-D
Wczoraj wieczorem to tak mnie „atakował”, że miałam wrażenie, że mi skóra na brzuchu pęknie, hehe :-D
A jak się położyłam to również miałam wrażenie, że chce się wydostać raz przez prawą, raz przez lewą stronę brzucha :-D jest dokładnie tak, jak piszesz „on tak smyra mi pod skórą jakby jakiś obcy próbował się wydostać” :-D:-D:-D
Fajnie, że sami zajmujecie się tworzeniem mebelków dla Maleństwa :happy:

Iza – ok, dzięki, dam znać i mam nadzieję, że spotkanko dojdzie do skutku :happy:

Cris – dzięki, będziemy pamiętać :happy: w takim razie życzę powodzonka i trzymam kciuki, zarówno za pomyślne zakończenie kursu, jak również znalezienie super praktyk!

DUŻO zdrówka dla Wszystkich chorych!

reklama
Do góry