reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Cześć Dziewczyny
Jak Wam minął weekend?
U nas rodzinnie :-).

Też myślę,że ksiądz nie będzie robił problemów sympatyczny był.To ja szłam w razie co z bojowym nastawieniem,bo wolę się mile zaskoczyć niż rozczarować,a ksiądz który był u nas na kolędzie to mnie rozczarował...:-(

Dzisiaj byliśmy w restauracji i mamy zaklepany termin więc obiad deser i kolacja będzie w restauracji PODKOWA w Rumii super klimat ma ta restauracja...zakochać się idzie :-)

Menadżerka powiedziała nam,że zamiast DJ możemy sobie nagrać własną muzykę,a oni ją puszczą jeżeli będziemy chcieli.I teraz nie wiem czy rezerwować sobie DJ czy zrobić tak jak ta menadżerka nam podpowiedziała.Nie będzie to jakieś długie przyjęcie weselne bo maks do 23...

Sukienkę już mam,fotografa mamy :-) restauracja zaklepana brakuje zaproszeń :-)
Dziwna jest taka świadomość,że się będzie ślub brało jak już mam męża :-)

reklama
Cześć Dziewczyny,

witam Was gorąco po długiej przerwie.
Przepraszam za moje milczenie, ale.... mam ostatnio trochę problemów osobistych i nie bardzo miałam czas i ochotę na wynurzenia...
Mam nadzieję, że nie będzie już konieczności, abym się z Wami "rozstawała" na tak długo.

Co tam u Was?

Marciaag - oglądałam na stronie galerię tej Restauracji w Rumii - rzeczywiście urokliwe miejsce :happy:

Abeja - GRATULACJE!!! Prześliczną masz córeczkę!!!

ivi - bardzo ładny i zgrabny brzusio! Zresztą, czego innego można się spodziewać po zgrabnej Mamusi! :happy: Powiem Ci, że mój brzuchol jest bardzo podobny wielkością do Twojego :happy:

Życzę duuuuużo zdrówka dla wszystkich chorych Dzieciaczków, jak również ich Mamuś, no i oczywiście Tatusiów!

Dobrej nocy Wam życzę. Kolorowych snów!

Ostatnia edycja:
Hej laski

Caroline - czyli skoro się odzywasz to życiowe zawieruchy zażegnane? To dobrze, po co młoda mamusia ma się zamartwiać :tak:

Marta - nam kiedyś ten nowy proboszcz z Twojej parafii ostro podpadł. Na niego trafiliście na kolędzie?

Ewunia - jak się czujecie z Agatką? Jak Zuzia na siostrzyczkę reaguje?

Martynka - a to Ci Twój menik robi niespodzianki :-)

Cris - wykurowani już? A jak oczka Twojego mężatego?

Pati do teraz śpi :szok: normalnie w szoku jestem. DD zaraz do szkoły, mąż też poleciał już. Na dziś planuję okna myć, oby nie lało.
Wczoraj zaprosiłam sobie szwagierkę z jej chłopem na małą wieczorną sesyjkę o zachodzie słońca, ale było ciemno jak wiecie gdzie i kapało z nieba. Ale już byłam na gdzie foto :-D no musiałam.

Dzień doberek

caroline dobrze,że już u Ciebie lepiej :-) A maluszek sobie rośnie i rośnie :-)

iza u nas był wikariusz na kolędzie,ale jak zapytał o ślub kościelny i powiedziałam mu,że chcemy go wziąć ale w przyszły roku to powiedział,że mamy przyjść jeszcze w tym bo pozbawiamy dziecko łask uświęcających...W ogóle jakiś dziwny był,bo powiedział,że mogliśmy dać Oliwi na drugie imię Tereska,a ona nie ma drugiego imienia...Proboszcz też taki dziwny,ale co się dziwić on był wcześniej proboszczem w św. Brygidzie w Gdańsku i nie bardzo chciał do naszej parafii przychodzić...

U nas noc nawet ok.Zaraz zjemy sniadanko ubierzemy się i idziemy na spacerek :-)

Hej dziewczyny
Wrzuciłam kolejny filmik na zamkniety... :-) to odpowiedź na pytanie Izy :-)

Dziś wróciłam do karmienia piersią. Minęło ponad 48 h po ostatniej dawce Heviranu i mam nadzieję, ze małej nic nie będzie. Żaden lekarz nie potrafił się okreslić ile czasu powinno minąć,dziś zadzwoniłam do mojego lekarza ginekologa i był w szoku, że w ogóle odstawiłam karmienie, bo oni teraz podają ten lek nawet kobietom w ciąży (na opryszczkę), więc skoro można w ciąży to nie powinno mieć wpływu na karmienie...
no i bądź tu mądry i pisz wiersze...

Cześć Laseczki ;-)

Dzięki za miłe słowa. Tak, jest już lepiej i mam nadzieję, że tak już do końca zostanie!

Moje Maleństwo rośnie bardzo szybko i jest już strasznie silne. Czasami tak mnie walnie, że aż potrafi zaboleć :-) Pewnie będzie duży, po Tatusiu ;-)

IzaBAAAAARDZO Ci dziękuję za polecenie dr Sulika z Polmedu! Facet jest rzeczywiście rewelacyjny. Nie dość, że miły jako człowiek (wszystko dokładnie wyjaśnia, opisuje etc., z promienną buzią), to również bardzo dobry fachowiec. Byłam już u niego kilka razy – bo okazało się, że przez ostatni rok stan moich ząbków pogorszył się bardziej niż myślałam. Trafiłam również na oczyszczanie i piaskowanie – teraz mam uśmiech niczym z reklamy Blend-a-med. ;-);-) hehe
W ogóle obsługa w tym centrum jest przemiła – aż miło do nich przychodzić.

Marta – wiesz co, ja nie rozumiem czasami tych księży.... nie mogą normalnie podejść do sprawy, zrozumieć, że czasami różnie się życie układa i nie zawsze można wszystko zrobić tak, jak się zaplanowało – tylko od razu prezentują takie podejście... ehhh....

Chętnie obejrzałabym filmik Abeji na zamkniętym :happy2: ale rozumiem, że jestem z Wami jeszcze za krótko, aby zostać zapisaną? Ok., nie ma sprawy, rozumiem i poczekam :happy2:

Ściskam Was Wszystkie mocno i miłego dzionka życzę!

cześć dziewczęta
ja mam "wolne" do końca października :confused2:znaczy się zwolnienie, bo infekcja zamiast zostać wyleczona to zeszła mi na oskrzela:confused2::confused2:dziś zaczynam kolejny antybiotyk i za tydzień do kontroli... :-:)-(

caroli - hehe mój też czasem jak mnie uderzy to nie wiem gdzie się podziać ;-)ale gorzej mimo wszystko znoszę jego "wypinanie tyłeczka" - tak mi skórę rozciąga że aż boli i nie wiadomo jaką pozycję przyjąć żeby wygodnie było;-)wiercipiętę mam w sobie po prostu;-)

Oj dziewczyny nie przesadzajcie, najgorsze przed wami dopiero. Koncówka ciazy jest straszna... Ja juz wytrzymac nie mogłam... Ale po urodzeniu sie o tym zapomina i wszystko zostaje wynagrodzone :-)
A czy mi sie wydaje czy macie tak samo termin?? U obydwóch teraz 25tydzien 6dzien??

Ja wlasnie szykuje nas i jedziemy z małym do Gdyni zamowic tort i ciasta na sobote. No i moze na hale sie przejde, bo dalej jestem bez kurtki zimowej... Znaczy sie chce płaszcz, ale na razie znajduje same po 300-400zł, a na takie mnie nie stac... A w ogole to mam ful roboty na sobote, Patryk bedzie w piatek wiczorem, a mi sie nic nie chce... he he

Ok laseczki uciekam :-) A wy pamietajcie o moim zaproszeniu, musimy sie jakos umowic, czy niedziela czy poniedziałek czy jaki dzien :-) Ale to na zamknietym. Buzka

reklama
Do góry