reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

heja Dziewczyny:tak:

witam zupełnie zasmarkana i pociągająca:sorry:nos już mam jak Rudolf, a głos jak Shrek-dobrzę,ze takich bąków nie puszczam:rofl2:a ku mej radości, jeszze mi się afta zrobiła, w głowie ból i dziś do tego jestem sama z dziećmi:eek:dzieci gilowate i szczekające, normalnie cud, miód i orzeszki:no:na dworzu takłanie a my zapuszkowani w domu:crazy:

abejka: śliczna Królewna:tak:mam nadzieję, że półpasiec szybko zniknie:tak:

iza: jeszcze troszkę i Pat będzie wzorowo w nocnik robić;-)

martyna: super, że tak szybko Twój męzuś przyjechał, dziś piekna pogoda, to pewnie korzystacie:tak:dziękiza radę:tak:

minka: oj, chłopaki to bardzo szybko rosną:tak:doczytałm się, że na diecie jesteś jakąkonretnie?? proteinową? bo ja właśniedoniej się przymierzam:-D

kasia: mój wampir własniezasnął, ostatnio strasznie daje mi w kość,cały czas zamną chodzi i smęci,bo na ręce chce:confused2:bzika idzie dostać:wściekła/y:

ciekawe co tamu Natalii słychać,Caroline, ze już o MArcie, Agnieszce i Gosi nie wspomne:cool2:
ivi: dużo zdrowia... no a Tymkowy domek coraz ładniejszy!

uciekam obiad robić,i sobie krecika do nosa wlać... może mnie odetka:sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
cris dieta od wczoraj ;-) dr Dukana fachowo do sprawy podeszłam bo najpier kupiłam ksiązki poczytałąm i teraz działam :-D proteinowa :-)

Ostatnia edycja:
Hej babigi

Minka a Ty z czego masz zamiar się odchudzać? Z ości na proch czy jak? :sorry:

Martynka - zazdrosna mam być? Dlaczego? Nic tylko pogratulować Rafałkowi :tak: A młoda po prostu woli się tajniaczyć, nawet się nie spina, to i nie wiem kiedy kloca postawi. DD to zatwardzenia miał i czerwony cały i stękał, to od razu na nocnik go sadzałam. A z tą moją to nic. Jak woda leci to nie działa na siusiu, ale butla działa, jak pije to sika. Ale nie chcę tego za często używać bo może być potem problem jak się przywyczai. Na siłę nic nie robię, jak nie chce siedzieć to nie, jak chce to super :-)

Ivi - śliczny brzusio... wiesz jak dla mnie to możemy i teraz też sesję robić... portfolio mam brzuszkowych przydałoby się wzbogacić. A za jakiś czas znów sesja i będzie porównanie jak Tymuś ładnie rósł u mamy w brzuszku? No i zdrówka życzę dużo.

Cris - Tobie i rodzince też dużo zdrowia, widzę że przydałaby się i tona nawet...

Dziewczyny - mój boski mąż dostał na Dzień Nauczyciela taki fajny dyplom od grona nauczycielek z napisem "zdobywca tytułu CIACHO ROKU 2009 wśród nauczycieli w Piątce". Normalnie nie wiedziałam że takie ciacho mi tu po domu biega pod nosem :rofl2::-D

ale dzisiaj jestem zamulona...

ivi śliczny brzusio...aż chce się w ciążę zajść :-) Szkoda tylko,że choróbsko tak Cie trzyma...

minka to trzymamy kciuki za dietę.Mi tez by się jakaś przydała :-)

iza widzisz nawet nie wiesz jakie w domu masz "Skarby" :-)

cris zdrówka dla Was...A jak Twój mąż się czuje?

Chyba kawę wypije albo redbulla dodadzą mi skrzydeł i na floryde polecę...

Byliśmy dzisiaj u księdza szłam z w razie co z bojowym nastawieniem,ale było ok :-) Ślub i chrzest 13 lutego o godz 16 :-) Zapomniałam tylko powiedzieć,że chrzestny nie jest stąd i nie wiem jak to będzie z naukami,ale jesteśmy już umówieni z księdzem na 13 listopada więc wtedy się dowiem co i jak...

Głowa mnie strasznie boli.Idę pod prysznic i spać...

A jak Wam minął dzień?

Iza u mnie w parafii są takie nauki w piątek po mszy o 18.30 na dwa tygodnie przed chrztem.Ksiądz mówi o roli rodziców chrzestnych itp.+ to jak wygląda masza i co mają kiedy mówić.Ja tylko zapomniałam zapytać czy Oliwki chrzestny może przyjść dzień przed chrztem,bo dwa tygodnie wcześniej nie da rady przyjechać

reklama
Marta u nas było dzien przed chrztem wieczorem po mszy krótkie spotkanie, ale jak chrzesni nie mogli byc z powaznego powodu to wystarczyło ze rodzice byli, wiec mysle ze u was tez wystarczy :-)

Do góry