reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Hej kochane,

Cris- to się chyba pomyliłaś w przeczuciach, bo myślałaś że będzie dziewczynka prawda?? Super to imię dla chłopca- Antoś.

Marciaaq po co ta biała czekolada i sok z winogron??

Minka- Julianka cudna dziewuszka.

U mnie ok, brzusio rośnie powoli, już mam 82cm, przez miesiąc przybyło mi 4 cm, na wadze na plusie 3 kg- książkowo, cieszę się.
Pieski sobie rosną jak na drożdżach, Fionka jeszcze chodzi spakowana ale to już chyba kwestia godzin, i też będą maluszki na świecie.

Dzisiaj szwagierka z Anglii przyjeżdża i przywozi mi masę rzeczy dla maluszka po swoim synku co teraz ma roczek, już się nie mogę doczekać.

Jutro mieliśmy iść na wesele ale nie czuję się na siłach, tzn niby wszystko ok, ale jakoś się boję i chyba nie pójdziemy.

Pogoda taka sobie u mnie w Przywidzu, nie zimno ale szaro i pochmurno, nie chce się wychodzić z domku.

Buziaki

reklama
gosiaczku: to nie były moje przeczucia, bo ja się nie zastanawiałam;-)tylko usg pokazało, że najprawdopodobniej dziewczynka;-)mam nadzieję, ze się nie okaże, że w brzuchu jest ich dwoje-a na usg pokazuje się raz chłopiec, raz dziewczynka:-pcieszę się, ze miewasz się nienajgorzej-to teraz bardzo ważne jest:tak:przesyłam buziaki i troszkę słoneczka:-)

gosiaczku spóźnione ale bardzo serdeczne życzonka dla Natalki:-D jeszcze troszkę a u Ciebie też będzie wiadomo czy chłopczyk a może kolejna księżniczka w domciu :tak:

Dziewczyny te katary to w dużej mierze mogą byc od kaloryferów, bo to suche powietrze jest fatalne. Mt juz wczoraj uruchomiliśmy nawilżacz

gosiaczek biała czekolada lub sok z winogron jest na podniesienie poziomu cukru W czasie porodu jest taki moment którego kobieta nie pamięta,a akcja porodowa na chwilę się spowalnia jest już blisko końca,ale jakoś wolno to idzie...w większości przypadków przeklina itp.Jest to spowodowane spadkiem cukru,a sok z winogron i biała czekolada podnoszą poziom cukru :D
Fajnie,że Twój brzusio ładnie rośnie.Ja mam już 103cm w pasie i miesiąc temu miałam na plusie 3,8kg,ale przez ten miesiąc sporo brzunio mi urósł :-)

Ja byłam już w tej restauracji w której chemy zrobić obiad dla rodzinki i chyba nam się uda :) Niestety będziemy musieli gości rozlokować na 2 salach,bo tego dnia mają jeszcze 2 imprezy i nas wcisną pomiędzy.Bedzie obiadek z dwóch dań,zupa i dwa rodzaje mięs do wyboru deser tort napoje+winko dla chętnych cena za osobę to 52zł .Nie chę mnieć długiego obiadu tak na 3-4 godzin,bo dłużej tam nie wysiedzę tym bardziej,że będę w 34 tygodniu ciąży(bez 2 dni) :-).Po 13 mam zadzwonić i pogadać z właścicielką :-)

witam

marciaag gdzie zdecydowaliscie sie robic impreze ? bo jakos nie pamietam :(
gosiaczek brzuszek ladnie rosnie :)
mamo w boju gratuluje chlopca :) u nas przy drugim dziecku bylo odwrotnie ... bo najpierw mial byc chlopiec a w drugiej polowie ciazy okazazlo sie ze jednak dziewczynka - i tak juz zostalo :)

a wszystkim chorym duuuzo zdrowia :)

właśnie rozmawiałam z właścicielką tej restauracji i mamy już obiadek zaklepany.Dzisiaj po 18 jedziemy dogadać szczegóły menu itp :-) Jupi jup restauracja już z głowy :-)

marciag: cieszę się, że już masz z głowy sprawę obiadu, to teraz możesz się już nad kreacją zastanawiać:tak:

no dziś nasz synek nie próżnuje, wyleciał na podłogę przez oparcei sofy, prosto na głowę a potem jakimś cudem(chyba siostra mu pomogła) wszedł na parapet i skakał po nim:wściekła/y:prawie zleciał:szok:ale dałam radę go złapać.no, i na koniec żeby mi za lekko nie było, Rita wrzuciła moje wkłdki hig do kibelka:baffled:dobrze, że wody nie spuściła:dry:

reklama
Do góry