reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

DUPA nie spacer... młoda darła się z jedną i drugą stronę aż gulgotało.
I Domina rozbiera choróbstwo na nowo... urwa mać.

Jedyny plus, że spotkaliśmy Jana z Antosiem, Anka gdzieś po sklepach latała - pozdrawiam!

reklama
N

Dziuba - to co, robimy zlocik u Ciebie w domu na foundee dla serowych cioteczek? Przyniesiemy winiacza, kazda jakiś inny rodzaj sera i zaszalejmy :)

jestesm ZA, fajny pomysl moze byc spotkanie u mnie duzo chatka, a foundee Dziuba najwyzej doniesie:):tak:

ja padam na ryjek, Nadia ostatn tydz prawie nie spi w poludnie, jezeli juz to na spacerze, a ja znowu @ mam, bllleh.:baffled:

Izunia- Jan byl baaardzo zdziwiony,ze Antoś ma tu jakies ciocie hahahahaha po za tym nawet nie umial mi powiedziec jak wygladalas-bo nawet nie przystanelas hihihi..

pozdrawiam Was gorąco

witajcie wieczorkiem

no, u nas nowość...mianowicie bedzie Antoś:tak:;-)wszystko jest w porządku, dzidziuś waży 2200 podobno ma ważyć ok 3200-3300 więc czeka mnie jeszcze kilogram:sorry2:po za tym jestem niesamowicie zmęczona, więc mykam już do łóżeczka-jutro czeka mnie "sam na sam" z miomi bestyjkami:cool2:
no i termin porodu mi się zmienił:baffled:mam się przygotować, że mogę sie rozpakować po 22.10...a więc tuż, tuż...masakra, a my jeszcze w proszku jesteśmy:szok::szok:mam nadzieję, ze wyrobe się w czasie ze wszystkim:tak:

marciag: dzięuje za spis, ja mm dokładnie taki sam ze szkoły rodzenia:-)tylko nic nie wiedziałam o białej czekoladzie i soku z winogron:tak:

dobrej nocki i do jutra:happy2:
7429_1141936733.jpg

Witam z rana :-)

mamo w boju fajnie,że będzie Antoś :-) Ja mam już różowe ubranka i jak przez przypadek we wtorek się dowiem,że to chłopiec to nie wiem co zrobię z tą kupką ubranek dla dziewczynki ;-)

Ja już od 6 nie śpię.Wczoraj jakaś marudna byłam.Mam nadzieję,że dzisiaj będzie lepiej :-).
Muszę zajść do jednej upatrzonej restauracji i wypytać o nasz poślubny obiad.Mam też problem,bo wiem w co się na ślub ubrać...

Zmykam jeść śniadanko

Miłego dnia

marciag mała ma nadal ciemne włoski :) ijuż dużo dłuższe :tak: na tym zdjęciu miała 2tygodnie...bardzo je lubię:-D ale ten czas lecici! dziś mam ostatni dzień macierzyńskiego:szok::baffled:

witam Kochane o poranku:tak:

minka: rzeczywiscie Julianka śliczne włoski ma:-D

do mnie dziś ma koleżanka wdepnąć, więc mam jakieś urozmaicenie:-pzaraz idę jakis obiadek zmajstrować.nic mi się dziś nie chce, młody obudził dziś o 6.30:wściekła/y:myślałam, ze go roznosę!!u mnie nadal trwa walka, z katarem i bólem gardła-najgorzej jest z samego rana i w nocy:dry:
no, dobra dziewczyny ....a gdzie cała reszta???
martka: na poczcie ugrzęzłaś;-)???
idę sobie herbatkę zrobić

reklama
buu u nas w nocy u Julianny katar się pojawił... zadziałałyśmy solą fizjologiczna i fidą mam nadzieje że szybko przejdzie bo na 8 mamy kolejne szczepienie.
cris piękne włosy to ma Ritka!

Do góry