reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

witam z rana ... lato sie chyba konczy ...

ania Antos przsliczny ... a te oczka ... ech :)
marciaag brzuszek sliczny i malutki jak na polowe ciazy ... az mi sie moje ciaza przypomniala ... lza w oczku sie zakrecila :)
gosiaczek ladny zgrabny brzusio ...
jkrzymka no faktycznie moze teciowie nie na miejscu ale zawsze to blizej niz moja rodzinka (kolo 200 km) :) to super ze masz kogos do pomocy w takich sytuacjach ... kiedy kolejna impreza bez dzieci ? :)
my tez wrocilismy od dziadkow w kropeczki ... a szczegolnie Kamila ...
minka prawda jak ten czas szybko leci ...

milego dnia wszystkim :)

reklama
izabelinda dzisiaj mam na 12.20 wizytę u lekarza więc może jutro????

Wstałam dzisiaj o 7 bo spać nie mogła,a teraz ziewam.Denerwuję się troszkę wizytą u lekarza :-) malutką pewnie zobaczę na usg,ale lekarz badać małej nie będzie,bo to dopiero po 26 tygodniu :-) .

Miłego i chociaż trochę słonecznego dzionka :)

Dzien dobry Babeczki :-)
Izus piatek jak najbardziej odpowiada :-) Co do godzinki to sie dopasuje:tak: jak wyszykujesz na spokojnie Patusie i Dominika to wsiadaj w skmke i przyjezdzaj-ja bede czekac :-) no chyba ze mnie wezwa do pracy, ale to w razie czego juz wspominalam o takiej ewentualnosci-wiec jakby co to z gory wielkie sorki...
marciaag Ty jestes nie fotogeniczna ? Hmm...zwariowalas nam Dziewczyno :-) bardzo ladne foteczki-brzusio superowy i bardzo zgrabniutki:-) ale ja tez nie mialam sporo wiekszego w tym okresie-niedawno ogladalam zdjatka wiec mam porownanie :-)
gosiaczek za to Ty jak na 7 tydz wymiatasz wielkoscia brzucholka :-) moze rzeczywiscie w srodeczku ulokowaly sie blizniaki ;-) ?? Hehe, mysle jednak ze byloby to widac na usg :;-)
wildwind Antos cudo chlopaczek!! Achh te remonty-oby wszystko poszlo sprawnie i w miare mozliwosci jak najtaniej :-)
Calusy dla Jolkowych i Idziowych dzieciaczkow w kropeczki :-)
Zreszta co ja tu wypisuje, buziaki dla wszystkich dzieciaczkow i ich mam :-)

Marciaag - za to ja mam w środę szczepienie Pat i nie wiem jak na to zareaguje, w dodatku mam się stawić u szefa w związku z tymi wszystkimi urlopami... Więc zapewne nie dam rady. Czwartek rocznica ślubu a piątek zadekowałam dla Andzi :-).

Andzia - to może umówmy się, że jak wyjdę z domku to Ci puszczę esemeska?

DD też w kropeczki :) Zwłaszcza na buzi. Bidul.
Pat też jakiś dziabnął w rączkę ale nie miała pryszczyka tylko krwiaczka, chyba ma żyłki jeszcze małe i kruche. Za to ja wyszłam z boju z komarami bez jednego ugryzienia.... za stara jestem już chyba i zepsuta, brzydzą sie mną hihihi.

dziekuje dziwczynki za komplementy. my dzis idziemy z Antolkiem do lekarza. trzeba sie porradzic co do diety.chce przejsc na mleko z bialkiem krowim no i czas wprowadzic gluten,ale w jakiej postaci,jesli Antek nie przyjmuje bialka?? wszystkie pszenne kaszki sa z mlekiem modyfikowanym a skorki od chleba to jeszcze nie zje:)

co do remontow,to wyceniki nas na okolo 25 tys,ale z innymi pomyslami niz teraz. sufit w przedpokoju robimy nieco inny,wiec cena sie tez zmieni. ale dolozylismy tapete w sypialni,wiec zniw sie wyrowna hahahaha..mysle,ze wiecej nie wyjdzie niz 25 tys. to nas znajomy i wycenil wszystko w kosztach maxymalnych. pewnie wyjdzie troszke mniej,ale sie nie nastawiam.
tak po za tym, to kuchnie juz zamowilismy a bedzie dopiero na grudzien(wszyscy teraz szaleja z remontami i sa takie terminy) no i Jan pod koniec wrzesnia wyplywa. jak go nie bedzie roboty tez stana,bo ja sama nie chce sie w tym paprac-z malym dzieckiem.. przepraszam za haos wypowiedzi,ale maly mi tu szaleje:) piszczy, spiewa i musze uwazac,by nie zrobil krzywdy Gacusiowi.

gacek zajebisty. ma jakies 15 cm i chyba to na tyle-wiecej nie urosnie. jest sliczny. bialy ze znaczeniami. moze dzis mu zrobie pare fotek. choc jest ciezko,bo strasznie ruchliwy i z kadru ucieka;p

To zaczaj się na niego gdy zaśnie :)

Mój piesio znów ma biegunkę... karmy mu nie zmieniałam więc to pewnie zmiana wody. Bo Pat ma tak samo, w Bytowie częściej kupki robi niż w Gdyni. Dziś rano o 5 musiałam z nim wyjść a o 7 znowu piszczał.

reklama
Do góry