reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
dziekuje Wam bardzo za zyczenia urodzinowe. spedzilam je w castoramie hahahaha masakta z tym mieszkaniem. na razie jest ciezko..a z gipsem to juz w ogole.

gosiu-ja do wydry trafilam okolo 4 miesiaca ciazy-i tak bylo ok-bo on drogi jest,a ja co 2 tyg mialam wizyte.

Izunia-ja tez chyba test ciazowy zrobie,bo mialam dostac juz daaawno temu okres a nie dostalam..wow..ale extremalna sytuacja hihihih

caluje Was i przepraszam,ze sie nie odywam

Dziękuję za życzonka:tak:

WildWild współczuję tego gipsu...
no nie gadaj żeś następna zafasolkowana :szok::-D daj znać po teście:tak:
ale byłoby fajnie tyle brzuchatek :tak::-D

Gosiaczku może uda się zobaczyć fasoleczkę;-)

reklama
nie chce byc zafasolowana. mam dosc jak na razie.

co do Wydry,to masz racje-120zl to sporo-ale ja uwazam,ze warto. co do badan to niestety tez troszke kosztuja..ale w ciazy nie ejst sie codziennie

Do góry