reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Hej Dzewczyny!
Ja tez bardzo dlugo do Was nie zagladalam ale coraz bardziej jestem zmulona podejrzewam ze to dlatego ze jeszcze chodze do pracy i wstawanie na siodma to katastrofa zwlaszcza jak jest sie w 31tyg. Ale jeszcze dwa tygodnie i juz wolne, szczerze mowiac nie moge sie doczekac.Ostatnio tez rozmawialam z moim Mezusiem byli w porcie wiec mogl zejsc ze statku i zadzwonic rozmawialismy piec dni pod rzad po 2h normalnie az milo bylo na sercu.
Ostatnio bylam u lekarza z mala jest wszystko dobrze wazy ok1500g mi tez cisnienie nie dokucza (nadal biore taabletki).
Milego dzionka .

reklama
Jak usłyszałam o tym worku gniotek od Andzi to aż uciekłam :rofl2: :)

A tak serio to musiałam męża obudzić do pracy, bo chory i ciut nieprzytomny...

Dziuba - i jak tam? dowiedzieliście się czegoś o czym byś nie wiedziała?

Mary - idź na zwolnionko :))) Kto to widział tak ciężarną męczyć żeby na 7 rano wstawała :szok: to o której wstajesz???

jeny mala nie daje mi spokoju, normalnie denerwuje mnie dziś moje dziecko, chyba jestem wyrodną matką, bo ona ciągle placze a ja jestem strasznie nerwowa i nie umiem jej nawet uspokoić... co za dzień... na dodatek jestem totalnie niewyspana, mam w domu mega burdel, S pojechal, tata dziś przyjeżdża a tu nie posprzatane, obiadu nie ma, a ojciec będzie za 4godz w Gdańsku... nie wiem za co sie brać, ryczeć mi się chce... nie jestem dobrą matką...

andziaa znowuż stresuję się zamartwiając się o Was ale całe szczęście tylko na strachu sie skonczyło... ja chyba nie mialam takich badań, chociaż miałam jakąś bakterię w pochwie na 3tyg przed porodem i groziło mi cc, ale dostałam globulki i było ok już następnego razu

na dodatek ten wczorajszy mecz... no normalnie nie mogę przeżyć że ten kretyn pieprzony tak postąpił!!!!!!!!!! ahh wszystko mi się dziś kumuluje i nie daj Boże ktoś podskoczy to wybuchnę takiego mam nerwa... idę do tej mojej krzykaczki, już nie mogę jej słuchać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Oj Dziuba, no co Ty, daj spokój pieprzeniu w bambusa :rofl2: Jesteś supermatka bo godzisz szkołę, małżeństwo, macierzyństwo, obsługiwanie gości itd... Jesteś najlepszą mamą jaką Martynka mogłaby sobie wymarzyć... a że macie jakiś gorszy dzień, każdemu się zdarza! A tata przyjedzie to może poskromi wnusię i pomoże córeczce.
A czemu Martynka tak marudzi? Czyżby jakiś skok rozwojowy? Bo że się może źle czuć to tfu tfu! na psa urok! nawet nie sugeruję!

dzieńdoberek:-):-):-):-):-) dla mnie super dzionek MAM PRACĘ :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D
kurcze wczoraj zaniosłam cv z marszu na rozmowę dzisiaj mnie umówili i z bomby mam ta pracę-normalnie nie wierzę...myślałam,że nie bede mogła znaleźć a tu proszę:-):-):-):-):-):-)
Będę pracowac w sklepie z ciuszkami dziecięcymi w Rumi:-):-):-) tak ze branza jak najbardziej dla mnie:-):-):-)
Dziubuś-nosek w górę :tak::tak::tak: każdy ma gorsze dni-a że jestes super mama to każdy wie:-):-):-);-) z resztą wszystkie mamy są super co nie?:-);-)
buźka dla wszystkich:-):-):-):-):-):-)

Agnieszka gratulacje!! ja też bym chciała już do pracy...

słyszałyście?? ten sędzia - dureń dostał ochronę bo się bal ze Polacy go utrupią za to wczorajsze... kalosz jeden!!

zabierzcie to moje dziecko dziś ode mie bo normalnie nie wytrzymuję już nerwowo!! i jeszcze mam iść na imprezę dziś do przyjaciólki na urodziny... ehh, zasne przez tą durną pogodę!!

reklama
Natalie, przynajmniej odsapniesz od Martynki nieco, taki oddech dobrze Ci zrobi, i znowu spojrzysz na siebie pozytywnym okiem :)

Aga - ogromne gratulacje!!! Życzę fajnego szefa/szefowej i miłej atmosfery w pracy... no i oczywiście dobrych zarobków :)

My dziś badaliśmy bioderka Pati, wszystko jest ok i zapisaliśmy ją na chrzest na 6 lipca :)

Do góry