reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Izabelinda mój syn też tak ma... wystarczy że na ten czas jestem w jego pokoju i obserwuje a pracuje jak motorek ;-)

reklama
Hej kobietki!!

Melduję się w dwupaku i idę dalej latać po Gdyni z synem.
Uwzięłam się i latam jakby mi kto kij od miotły wsadził w d... od rana hehe :) No jak to nic nie da to położę się i wstanę dopiero jak trzeba będzie na wywołanie jechać :)

Miłego dnia kochane!

buziaki
paa

cześć babeczki!!!!!!!!!
,mam info od Marty-siedzi w Gdyni odezwie się do nas jak wróci :tak:Darek do niej wydzwania:tak:;-).
mnie jakos głowa strasznie boli.poczytam co u was jak mi przejdzie:sorry2:
A mały już nie ma temp. antybiotyk chyba zaczął działać:tak:
buziam was wszystkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Laski, jakie jaja... od rana latam po Gdyni i załatwiam różne sprawy. Wysiadłam przed chwilką z autobusu, macam się po dupsku a tam mokro :))

No nic, poszłam do domu, sprawdzam, spodnie mokre, majty mokre a wkładka suchuteńka i czyściutka. Ktoś się nie bał, coś rozlał i mi tylko nadziei narobił ghrrr :angry:.

Laski, jakie jaja... od rana latam po Gdyni i załatwiam różne sprawy. Wysiadłam przed chwilką z autobusu, macam się po dupsku a tam mokro :))

No nic, poszłam do domu, sprawdzam, spodnie mokre, majty mokre a wkładka suchuteńka i czyściutka. Ktoś się nie bał, coś rozlał i mi tylko nadziei narobił ghrrr :angry:.

no to nie źle:-):-):-) a juz myślałam , że wyskakałaś sie i wody hlup a tu nic:szok:

Agnieszko życze zdrówka dla małego, mój juz po antybiotyku:tak:
mam nadzieje , że szybko wyzdrowieje. pozdrawiam

Iza, ale jaja!! chociaż pewnie byś poczula od razu ze coś z Ciebie wypływa gdyby to miały być wody... :laugh2: ale następnym razem prosimy o prawdziwe info ze Pati zmierza już ku wyjściu!!!!
andziaa, pozdrów Maćka, już go lubię!! Wy juz pewnie też nie możecie się doczekać Asntosi, zbliża się ten czas kiedy się wydaje że świat stanął w miejscu i czas się nic a nic nie przesuwa... znam to uczucie, okropne!!
Agnieszka, czy to ze Darek wydzwania do Marty znaczy ze zrozumiał cokolwiek i z e ze skruchą chce przeprosic i naprawić swój błąd???? kurcze trzymam kciuki za nich, jakkolwiek będzie, oby było dobrze...

to jak się Wam spodobala Martysia to będe nieskromna i jeszcze Was pomęczę:
z dzis rana:

a tu jak się bawi balonikiem, Martysia z długaśnymi rzęsami

Agnieszka, czy to ze Darek wydzwania do Marty znaczy ze zrozumiał cokolwiek i z e ze skruchą chce przeprosic i naprawić swój błąd???? kurcze trzymam kciuki za nich, jakkolwiek będzie, oby było dobrze...
Nie mam pojęcia-szczegółów nie znam:sorry2: Marta podejrzewa że chyba tęskni...
Martysia prześliczna:tak::tak::tak::tak:
Iza:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D to się nazywa przygoda:-D:-D:-D:-D a jak zaczną odchodzić Ci wody na stówę poczujesz:tak:

Ale ja naprawde w sumie nie narzekam na tego lekarza, o zwierzakach i w ogole mowil mi wczesniej i powiedział w sumie, ze moge zrobic badanie przy okazji badan moczu itd i zapisał mi na odzielnej karteczce ToxoIgM i ToxoIgG (cos takiego), a z tym USG powiedział, ze jak bardzo chce moge zrobic i tylko z tym mnie własnie wkurzył, a tak to wczesniej wszystko ok było, robiłam USG w 9 tyg, badania krwi, moczu, cukru, teraz za okolo 3tyg mam skierowanie na mocz, CRP i HBSAg, wiec przy okazji zrobie Toxo. Ogolnie nie narzekam na niego, a jak cos zawsze moge go zmienic, na razie poczekam, a USG zrobie w przyszłym tygodniu :-) A do niego mam 5 min na piechotke z domu i nie czeka sie długo na wizyte, wiec nie narzekam na razie :-)
A Patryk dzisiaj wrocił z pracy z kwiatami i ptasim mleczkiem dla mnie na przeprosiny :-D Wiec juz sie na niego nie gniewam :-D

A jak tam u was dziewuczki dzionek mija??
Izabelinda to ładne miałas dzisiaj przygody, chociaz to na pewno inaczej czuc jak z Ciebie cos wyleci, a jak na cos usiadziesz, ale Ty juz jestes tak nieciepliwa, ze nie zauwazasz roznicy :tak::-D
Dziuba Twoja Martynka jest przecudna, az mi głupio, ze jej nick zajełam, hi hi :-)
No i czekamy na Martke, zeby opowiedziała co i jak z Darkiem :-) Mam nadzieje, ze ok bedzie, ale tez, ze nie bedzie za miekka dla niego, niech facet sie droga postara o nią.
Mam nadzieje, ze wroci nasza piekna pogoda, chociaz dzisiaj nie jest tak zle :tak:

reklama
Do góry