reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Nie tęskniłyście za mną???? Nie ładnie hihi
Witam nowe mamusie i powodzenia przy porodzie:-)
Ja dziś byłam odstawić męża na lotnisko:-( Juz poleciał, pisał że w Danii juz jest, tam mają przesiadkę do Norwegii:( Jak ja to wytrzymam....
Cały czas myśłałam że coś się wydarzy, że odwołają albo ze nie poleci, a tu się okazało że jednak poleciał.... aż mi się beczeć chce... 6 tygodni to kupa czesu, a dzieciaki jakieś takie marudne są, Michał to chyba czół że tata jedzie bo cały czas na nim wisiał i tulił się do niego:-) Nawet się nie pożegnał z synem bo spał. Ciekawe jaka będzie reakcja Michała na Krzyśka jak wróci, w końcu 6 tygodni to trochę jest....
Andziaa super że byłaś na USG, czekamy na filmik, bo bardzo chcemy zobaczyć małą:-)
Dziuba ja bym chciała mieć miseczke B, bo mam wklęsłe A hahaha. O C nawet nie marzę:-D
Gosiaczek kiedy mnie odwiedzisz?? Teraz jestem sama więc wiesz towarzystwo mile widziane:-)Powodzenia w szukaniu pracy dla córki:-) Ja też miałam takie bolące okresy i sie okazało że mam torbiela przy ajniku i musiałam mieć operację:-( Nie chcę straszyć ale wiesz lepiej zbadać. W Gdańsku w INVIKCIE przyjmuje babka dr. Lenckowska bardzo miła i sympatyczna:-) Chodziłam do niej swego czasu i mogę polecić:-) Przyjmuje na książeczkę

reklama
Witaj Malagosiunia, wielkie dzięki za namiary na tą ginekolog, dzisiaj będziemy w Gdańsku więc przy okazji i to załatwimy.
Dzisiaj jak wrocę z Gdańska ma mnie odwiedzić sąsiadka zza płotu, więc może i Ty się dołączysz?? Będę chyba koło 15 z powrotem już w domku i mam luzik, zapraszam.

Ja akurat z Lenckowską mam złe doswiadczenia - chodziłam do niej kiedyś państwowo - i generalnie nie zlecała mi żadnych badań jak zapisywała pigułki antykoncepcyjne - efekt - byłam 3 miesiące w szpitalu, żółtaczka, operacja. Mam uraz. :sorry2:
Druga rzecz - w trakcie wizyt przyjmowała w kółko przedstawicieli handlowych (raz jak siedziałam na fotelu, no sorry :dry:). Albo między wizytami - to sobie czekałam godzinę gratis na przykład. Ale ostatnie lata wiem że się lansuje po prywatnych przychodniach i dużo osób z niej jest zadowolonych.

Gośka koleżanka zza płota to może żonka Grzegorza Churmańskiego?? Bo chyab tylko ona mi do głowy przychodzi:-) Wiesz co jakbym załatwiła nianie do dzieci to z miłą chęcią bym wpadła:-) Bo raczej z dzieciakami to nie bardzo co??
Kasia wiadomo jak to jest każdy ma inne doświadczenia, ja chodziłam do niej własnie z powodu bolących miesiączek i zlecała mi rózne badania. Nie mogwe słowa o niej złego powiedzieć a byłam wtegy w wieku Gośki córki:-) Ale ja jakoś do ginekologów mam szczęście:-) Klimaszewski to poprostu super facet, mój gin w Przywidzu mówili że beznadziejny byłam u niego i okazuje sie że wcale nie jest straszny, pogadał tłumaczył ja zadowolona byłam:-)
M pisął że zwiedził już lotnisko w Danii hihi, teraz czeka na samolot do Norwegii. Mówi że dobrze że nie jadł nic bo przy starcie by się biedny pożyugał prawie:-( Mój kochany....
Dzieciaki już budzują:-) Koniec ciszy i spokoju hihi
Teściowa tez już była więc wizyta kontrolna odpękana:-)

malgosiunia, dawno Cie nie było!! na pewo wytrzymasz bez meza, pprzeciez masz nas!! :laugh2:
a ja jestem na zajecia ch na uczelni i... robimy zdjecia!!

no strasznie ciekawe, nawet nie wiem jak sie ten przedmiot nazywa!! to jakiś koszmar, wstyd sie przyznać że to uniwersytet!!

Cześć dziewczynki ;-)
ja jeszcze w dwupaku ale czuje sie potwornie... niech juz wyjdzie ze mnie ten dzidziulek...
Byliśmy w firmie któa ma robić nam kuchnie i pan stwierdził, że tu grubsza robota będzie bo on widziałby: zmiane miejsca grzejnika i gazu... no i łuki zlikwidowac ;-) hihih wiecie co ja juz wczesniej to mówiłam a teraz mam jeszcze inna osobke, która to potwierdza, tylko jest problem bo mieszkam w domu Roberta a te łuki to marzenia zrealizowane przez jego śp. mamę...
zobaczymy no i jakbyśmy od razu zaczeli to robić i zdecydowali sie to moze za miesiac by kuchnia była :happy:

reklama
Witam Wszystkie babeczki, i te nowe i te "stare" hehe :-) ale mi sie napisalo;-)
Gosiaczek wspolczuje Twojej corce, wiem co oznaczaja bolesne miesiaczki, bo jak bylam w jej wieku przechodzilam co miesiac to samo . Potrafilo mnie tak nawalac, ze mdlalam z bolu. W moim wypadku przeszlo po tabletkach antykoncepcyjnych-zarowno bolesnosc jak i obfitosc :-) mam nadzieje ze wszystko wroci do normy, no i ze Natalka dostanie te prace :-)
Malgosiunia rzeczywiscie dlugo Cie tu u nas nie bylo. Pewnie porzadnie zegnalas sie z mezem :-) spokojnie kochana, zobaczysz, ze te 6 tyg minie tak szybko, ze nawet nie zadzysz zauwazyc ze go nie ma :-) tym bardziej teraz jak ladna pogoda sie robi, zawsze latwiej mozna sobie zorganizowac czas, na jakis spacerek z Maluchami wybrac :-) czy cos :-) poza tym mala teksnota w zwiazku nie zaszkodzi, a wrecz przeciwnie-zobaczysz jak bedziecie namietnie sie witac, ohoho bedzie sie dzialo :-)
dziuba super zajecia macie :-) ale przynajmniej mozesz do nas zajrzec :-) nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo, poza tym nie udawaj zes taka ambitna, i nie cieszy Cie blogie lenistwo na zajeciach :-)

Do góry