reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
to jak będą się zbliżać wakacje to się zgłosimy do Ciebie!! :laugh2:
a Martyna leży w leżaczku bujaczku, wali rączkami w zabawki i krzyczy "geeeeej" :zawstydzona/y::laugh2:

ja już w domku, ale cos mi sie wydaje, że nocka bedzie z głowy...mezus w pracy a rita o 17 miala 39.6:szok::szok::wściekła/y:zbilismy jej temp, teraz spi i ma 37.6 mam nadzieje, ze tak zostanie, biedactwo:-(zupełnie nic mi sie nie chce...tak to zawsze jest, ze jak moj mezus a nocke, to ja mam jakies akcje w domku:crazy::baffled:

witam Was Kochane,
ja znowuż niewyspana, tym razem z wlasnej woli, wczoraj prawie do północy byliśmy ze Stasiem na kolacji z moimi przyjaciółkami, wróciliśmy to Mała sie wyspala akurat i nie chciala spać więc musiałam prawie przez godzine nad nią siedzieć, a o 5 rano zrobiła pobudke bo sie obsikała :crazy::wściekła/y: za to teraz kiedy ja musze sie na uczelnie już szykować to ona sobie odsypia...

w ogóle to jakiś zastój mamy na trójmiastkach, gdzie sie wszyscy podziewają?? do niedawna klikałyśmy strone po stronie a tu nagle mało sie nas zrobiło i rzadko sobie gadamy :-( czyżby obowiązki domowe i praca wzięły górę??

CZeśc dziewczyny:tak:
ja jestem zmasakrowana po nocy , Cezary od dwóch dni gorączkuje:wściekła/y:, wczoraj bylismy u doktora , angina sie przyplatał, albo nie doleczona ostatnia infekcj , pewnie , gdyby nie świętowali od wielkiej środy przez caly czas i przychodnie byłaby otwrta , dałoby sie tego unuknąc:wściekła/y:, a tak maly na antybiotyku, biedulek . nie chce jeśc na dodatek a ja juz nie mam pomysla jak mu dogodzic?:szok:

Ja już nie moge sie ruszac....... nawet kompa mi sie odpalic nie chce dobrze ze choc do szkoly po Wiktora chodze! bo było by ze mna całkiem kiepsko! dziś zamawiamy kuchnie i bedziey mieli burdel w salonie na sam poród bleeeeeeeeeeee
ale ważne że kuchnia będzie w salonie bo dotychczas mialam tylko na 2piętrze...a z małym dzieckiem ciągle po schodach jakoś sie nie widzę :baffled:

Hej Dziewczynki ...
To prawda Dziuba jakos malo ostatnio pisujemy, mysle, ze to troche z powodu Swiat, no a teraz to jeszcze odpoczywamy po nich :-)
ana biedny Cezary :-( kurcze rzeczywiscie to paranoja by od srody mieli zakniete przychodnie. U nas to nawet w sobote wszystko bylo otwarte...
minka nie dziwie Ci sie... pewnie brzusio masz juz spory :-) a oporcz tego ze ciezko Ci sie poruszac, wszystko ok ? Dobry pomysl z ta kuchnia, bo rzeczywiscie latac ciagle na 2 pietro mogloby byc nieco uciazliwe :-)

a ja wczoraj bylam na usg 4d :-) jestem zachwycona tym badaniem!! zreszta lekarzem, ktory je robil tez (dr Puzio-jesli ktoras z Was kojarzy ). :-) wszystko tak dokladnie wyjasnial, ze nawet ja z Mackiem-laicy czulismy sie jak specjalisci :-) Antosia jest zdrowa panienka , rosnie ladnie- ma juz 608g - 2 tyg temu miala 493 wiec przybrala co nieco :-) no i generlanie wszystke pomiary wyszly idealnie :-)

jejku, 608gram!! :laugh2::rofl2::laugh2: to faktycznie super przeżycie, ja sie o mało co nie poplakałam jak zobaczylam buźkę mojej Martysi ;-) kosztowne dosyć ale naprawdę super pamiątka!! Aneta byłaś w Invikcie czy gdzie ten an pryjmuje?? ja słyszalam już troche o tym lekarzu, teraz właściwie szukam takiego z NFZ żeby byl dobry bo calą ciążę chodzilam prywatnie a teraz już bym chciala normalnie...

Dziuba ja bylam w Iviccie, nie wiem czy Puzio przyjmuje gdzies poza tym miejscem. Ale naprawde lekarz jest godny polecenia. Jesli chodzi o NFZ to ja niestety nie znam zadnego ginekologa przyjmujacego panstwowo. Zawsze chodzilam prywtanie, z tym ze wczesniej nie bylo potrzeby chodzic tak czesto :-) teraz to fakt, troszke ciagnie po portfelu, ale mam przynajmniej pewnosc, ze lepiej mnie potraktuja i dokladniej zbadaja. Hmmm... musze zmienic suwak , bo cos mi szaleje i wskazuje o tydzien starsza ciaze :-)

reklama
Witam drogie panie :)

Pozwolę sobie zapytać tu także - bo na tym wątku widzę większy ruch w interesie :)
Czy któraś z Was wie może ile na dzień dzisiejszy kosztuje poród rodzinny w Redłowie? Bo ostatnio rodziłam tam w 2000 roku i na pewno wiele się zmieniło w tej materii...

Pozdrawiam wiosennie.

Do góry