Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem dzień przed @ i niestety negatywnyTeż czekam z niecierpliwością, jajniki bolą i kłują, od wczoraj piersi obolałe. Jest nadzieja, ale nie wierzę, że mogłoby się udać. Trzymam za was kciuki!
Zawsze jest cien szansy, zatestuj w dniu @. U mnie w drugiej ciąży po 4 dniach spóźnienia było dopiero widać, mimo ze owulacja w poprawny dzieńNie wytrzymałam i 23dc oraz 26dc zrobiłam test, oczywiscie negatywny. Cykle mam 30 dniowe. Już się nie łudzę.
Ja jestem dwa dni przed i też niestety negatywny.Ja jestem dzień przed @ i niestety negatywny
Ja tak miałam, mnie kłuło od razu po stosunku i praktycznie do 'okresu', który nie przyszedł. Inne objawy doszły trochę później.Hej, Czy miała ktoras z Was tak ,że kochała się ze swoim mężczyzną w dzień owulacji ( do końca) a już trzy dni później bolał ją jeden jajnik (mnie lewy) cały dzień i noc, następnie podbrzusze tak jak podczas okresu, do tego doszły bolące piersi i nabrzmiałe a tu do okresu jeszcze aż 9 dni...
Dziś mam 6 dni do okresu, piersi bolą dość mocno ale tak przed okresem mam...tylko że dość wcześnie zaczęły boleć..a te kłucia jajnika i bóle ucichły nie wiem czy się łudzić czy po prostu okres przyjdzie dziękuję za informacje
Dostałam niestety okres lekko spóźniony .... Przeplakalam chyba cały tydzień@Ann1990 jak u Ciebie?