reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kłucie lewego jajnika po owulacji

Też czekam z niecierpliwością, jajniki bolą i kłują, od wczoraj piersi obolałe. Jest nadzieja, ale nie wierzę, że mogłoby się udać. Trzymam za was kciuki!

reklama
U mnie dziś pojawiły się okres. Miałam telewizyte z ginem, który stwierdził, że to napięcie przedmiesiączkowe plus przeziębienie. Czekam na pozytywne testy od Was, trzymam kciuki :) a ja czekam na następny cykl :)

Nie wytrzymałam i 23dc oraz 26dc zrobiłam test, oczywiscie negatywny. Cykle mam 30 dniowe. Już się nie łudzę.

Ja mam termin okresu na dziś i cisza. Piersi bolą mega a najbardziej sutki. Brzuch boli jak na okres albo bardziej ciążowo ( jedno dziecko już mam) liczę na cud choć test dziś rano był negatywny...

Hej, Czy miała ktoras z Was tak ,że kochała się ze swoim mężczyzną w dzień owulacji ( do końca) a już trzy dni później bolał ją jeden jajnik (mnie lewy) cały dzień i noc, następnie podbrzusze tak jak podczas okresu, do tego doszły bolące piersi i nabrzmiałe a tu do okresu jeszcze aż 9 dni...
Dziś mam 6 dni do okresu, piersi bolą dość mocno ale tak przed okresem mam...tylko że dość wcześnie zaczęły boleć..a te kłucia jajnika i bóle ucichły 😔nie wiem czy się łudzić czy po prostu okres przyjdzie 😔 dziękuję za informacje
Ja tak miałam, mnie kłuło od razu po stosunku i praktycznie do 'okresu', który nie przyszedł. :) Inne objawy doszły trochę później. :)

reklama
Do góry