reklama
oczywiście nie wszystko od razu. Własny lokal- marzenie. Ale nie nieosiągalne marzenie. Wszystko jest do zrobienia. Ja marzę się wyrwać z tego domu, i żeby Julia miała kontakt z innymi dziećmi.
Myślę, że to wszystko zależy od organizacji i chęci do pracy.
Myślę, że to wszystko zależy od organizacji i chęci do pracy.
z wymianą mam, troszkę ciężko bo nawet praca na pół etatu, wymaga pracy kilka dni w tygodniu. więc predziej grafiki pół na pół...
a oto artykuł z "gazety" tak średnio na temat...
a oto artykuł z "gazety" tak średnio na temat...
Edzia26
Fanka BB :)
Witam! Ja chętnie tez bym poszła do pracy;0Zuzia też lubi bawić sie z dziecmi.Ale cięzko tak dopasować godz. pracy czasami.Juz raz próbowałam lipa.pomysł dobry:-)
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Wątpie zebyscie znalazły taka prace by pracowac tyllk kilkanascie dnidosc ze ciezko z praca to jak zaczniecie wyliczac kiedy mozecie a kiedy nie....moim zdaniem jak sie nie ma kasy to bedzie nie wypałchyba ze kt.oras ma duzy dom by spotykać się u niej/...
a półetatowe zmiany? niby w firmie, gdzie pracuje mój M. jest jedno czekające stanowisko. call center- sprzedaż.
Bardzo mi na tym zależy więc będę ciągnąć temat. No i dziecko przy innych dzieciach szybciej się rozwija. Julcia bardzo by się ucieszyła, gdyby miała koleżankę :-)
Bardzo mi na tym zależy więc będę ciągnąć temat. No i dziecko przy innych dzieciach szybciej się rozwija. Julcia bardzo by się ucieszyła, gdyby miała koleżankę :-)
reklama
Witam!
Ja własnie poszukuje pracy,ale rzeczywiscie ciezko, w zawodzie pracy brak :/ moim mgr moge sobie tylek podetrzec, wiec szukam czegokolwiek, bylam juz na 4 rozmowach o prace, ale narazie cisza... nikt sie nie odzywa... Malemu zalatwilam prywatny zlobek dofinansowany przez miasto, placimy za 10h opieki 540zl wraz z wyzywieniem, narazie jak nie mam pracy maly chodzi na 4 h dziennie. Moja kolezanka w tamtym roku oddala swojego synka do zlobka jak mial 8 miesiecy i do tej pory jest bardzo zadowolona- maly chodzi do zlobka na Reja. A ona pracuje na pelen etat. Maly zrobil wielkie postepy- wogole nie wyglada na 2 latka. Moj tez po 2 tygodniach w zlobie widze, ze sie rozwinal, jednak dzieci najlepiej sie stymuluja nawzajem. Z drugiej strony szkoda mi mojego niespelna rocznego brzdaca... ale takie czasy... trzeba isc do pracy, zeby godnie zyc...
Pozdrawiam
Ja własnie poszukuje pracy,ale rzeczywiscie ciezko, w zawodzie pracy brak :/ moim mgr moge sobie tylek podetrzec, wiec szukam czegokolwiek, bylam juz na 4 rozmowach o prace, ale narazie cisza... nikt sie nie odzywa... Malemu zalatwilam prywatny zlobek dofinansowany przez miasto, placimy za 10h opieki 540zl wraz z wyzywieniem, narazie jak nie mam pracy maly chodzi na 4 h dziennie. Moja kolezanka w tamtym roku oddala swojego synka do zlobka jak mial 8 miesiecy i do tej pory jest bardzo zadowolona- maly chodzi do zlobka na Reja. A ona pracuje na pelen etat. Maly zrobil wielkie postepy- wogole nie wyglada na 2 latka. Moj tez po 2 tygodniach w zlobie widze, ze sie rozwinal, jednak dzieci najlepiej sie stymuluja nawzajem. Z drugiej strony szkoda mi mojego niespelna rocznego brzdaca... ale takie czasy... trzeba isc do pracy, zeby godnie zyc...
Pozdrawiam