reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Klub mam

Lena chyba mylisz dwie rzeczy. Jedną jest klub mam gdzie mamy razem z dziećmi się spotykają na pogaduchy i takie tam i klub malucha gdzie jest dzienna odpłatna opieka nad dzieckiem :)

aha to macie na mysli spotkania takie jak ja to mowię dla zabicia czasu;)
Ja myslałąm ze typu domowe przedszkole!!

reklama
klubów malucha jest coraz więcej. JA też myślałam, że chodziło Ci o taki klub dla mam, o jakim wspomniałam Marma, gdzie mamy się spotykają, dzieciaczki się integrują z innymi dzieciaczkami, jakieś wspólne zajęcia i zabawy we wspólnym, zaprzyjaźnionym gronie oraz spotkania ze specjalistami albo ciekawymi osobami, wspólne pikniki rodzinne z dzieciaczkami i takie tam.

Może przy jakimś MDK-u by się udało ? Potrzebna by była osoba o zdolnościach organizacyjnych...:-) no i oby zapał uczestników nie ostygł do czasu udanego zorganizowania :-) coś jak klub w domku na drzewie hi hi :-) a co.. W nas też drzemią dzieci :-)
Pozdrawiam z poddasza :-)
AW

właśnie - to w sumie nie jest trudne wbrew pozorom... podobno da się dogadać z miastem aby zasponsorował jednorazowo rzeczy potrzebne do spotkań - artykuły papiernicze, jakieś piłki koce i inne takie rzeczy. Ja niestety organizatorem jestem kiepskim ale zawsze chętnie pomogę!

właśnie - to w sumie nie jest trudne wbrew pozorom... podobno da się dogadać z miastem aby zasponsorował jednorazowo rzeczy potrzebne do spotkań - artykuły papiernicze, jakieś piłki koce i inne takie rzeczy. Ja niestety organizatorem jestem kiepskim ale zawsze chętnie pomogę!

ale nawet takie rzeczy niech wezmie kazda z mam za swoja kase;)

no pewnie, jak się rozłoży na każdego i każdy kupi coś w swoim zakresie to nie będzie tragedii i każdą mame będzie stać więc to przejdzie.
może spróbowałybyśmy zrobić jakieś spotkanie na kocach w parku, i zobaczymy jak bedzie z frekfencją ;) tymbardziej że na takie spotkanie nie potrzebujemy jeszcze lokalu i jakieś zaawansowanej organizacji :)

Co wy na to??

Witam
Dysponuję dwoma klubami we Wrocławiu. Już kiedyś wspólnie z mamami organizowałyśmy spotkania przy kawie, bezpłatnie, z czego później zrodziły się zajęcia dla dzieci. Jestem otwarta na organizację podobnych spotkań

reklama
Do góry