reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

Hej, mam nadzieje,ze minie szybko.
ja dostalam @ i umieram.A i mamy powoli postepy w nocniczkowaniu :-D hehe mam nadzieje,ze tak juz zostanie
Dzis bylam na ostatnim szczepieniu na kleszcze Victorka a za 2 tyg na hepatitis A bo lekarka polecila i jeszcze jest promocja cenowa :-)

reklama
dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki prawdopodobnie ide do pracy od przyszlego tygonia czekam jeszcze na telefon
Bede pracowac od 16 do 22 tak zeby mial kto z mlodym byc:tak:
Vici wspolczuje @
aga37 a Ciebie co jakies doly lapią nie ladnie;-)

Wy dzis a my 11 maja :-D bo tutaj wtedy obchodza dzien mamy hehe.Tylko do babc zadzwonie dzis i juz z glowy :-D
No ale i ja skladam wszystkiego naj naj w Dzien Mamy

Wy dzis a my 11 maja :-D bo tutaj wtedy obchodza dzien mamy hehe.Tylko do babc zadzwonie dzis i juz z glowy :-D
No ale i ja skladam wszystkiego naj naj w Dzien Mamy
DZIEKI:tak:U NAS W DE TEZ SWIETO WYPADA 11.05,ALE MY STARAMY SIE PODTRZYMYWAC POLSKIE TRADYCJE:tak::tak::tak:

Tez tak chcialam ale jak maly pojdzie na jesien do przedszkola to i tak te terminy musimy przyjac.Wiec w tym roku zaczelismy ich datu uznawac co do nas a polskie daty co do naszych mam.Takie to zakrecona ale coz poczac

reklama
JA JESZCZE MAM CZAS MYSLEC O PRZEDSZKOLU DLA LAURY NARAZIE ;-);-);-)ALE CZAS LECI SZYBKO:crazy::crazy::crazy:A JAK WASZ MALY Z JEZYKIEM???

Do góry