reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

nie wiedzialam ze jestem poszukiwana:-):-):-):-)
zyje sie super napewno duzo lepiej niz w Klodzku chodz to dopiero poczatek jestesmy tu 3 miesiace takze jeszcze wiele spraw mamy nie zalatwionych:tak:
Dziewczyny uwielbiaja swoja nowa szkole ,maz pracuje w sumie juz w tym co lubi bo w sklepie zoologicznym takze jest ok:-):-):-) no i jeszcze teraz jest pogoda bo te deszcze to nie[powiem wplywajaja troche depresyjnie:tak::tak::tak:
w podpisie mam link do moich fotek takze zapraszam do ogladania!!!
kurcze ale mam leniucha dzis a wypadaloby za jakies porzadki sie wziasc:-):-):-)

reklama
nie wiedzialam ze jestem poszukiwana:-):-):-):-)
zyje sie super napewno duzo lepiej niz w Klodzku chodz to dopiero poczatek jestesmy tu 3 miesiace takze jeszcze wiele spraw mamy nie zalatwionych:tak:
Dziewczyny uwielbiaja swoja nowa szkole ,maz pracuje w sumie juz w tym co lubi bo w sklepie zoologicznym takze jest ok:-):-):-) no i jeszcze teraz jest pogoda bo te deszcze to nie[powiem wplywajaja troche depresyjnie:tak::tak::tak:
w podpisie mam link do moich fotek takze zapraszam do ogladania!!!
kurcze ale mam leniucha dzis a wypadaloby za jakies porzadki sie wziasc:-):-):-)
No to extra,ze wam sie podoba, a zwlaszcza dzieciakom poczatki zawsze sa ciezkie jak wszedzie:szok::szok: ale najwazniejsze,ze jestOK!!!:tak::tak:tylko ta pogoda i ten len :blink::blink:ja tez czesto go mam:tak::tak:i co poradzic:szok::szok:

no wlasnie teraz nam Vici zaginela tak to bylybysmy we 3
no ja w koncu musze wygonic tego lenia bo jeszcze nic nie zrobilam ale tak to jest jak sie wie ze jeszcze jest czas i jeszcze sie zdazy:zawstydzona/y:Maz wraca dopiero o 18 a dziewczyny o 16 ze szkoly a my tylko z mlodym:-):-):-)

Witam,poszukiwania wstrzymane :-D
Ja jakos ostatnio czasu nie mialam tylko czytalam w przelocie.jacek mial fuchy i wracal kolo 22 a wtedy juz sil na kompa nie mialam.Maly nie spi w dzien wiec nie mialam jak na neta wejsc

Ja do tego mam sunie i nieraz spacer z nimi wyglada koszmarnie jak Victor zmeczony.Niestety na sile nie bede go klasc bo szkoda nerwow.

no to faktycznie nie raz moze byc trudno spacer z dzieckiem i pieskiem,ja sobie nie wyobrazam bo moj konrad to troche nie sforny czasem:-)
tez przewaznie nie spi ale czasem mu sie zdarza.

reklama
Do góry