No to Ci odpowiem... Moja historia wyglądała tak - od kilku lat staraliśmy się z mężem o dziecko. Trafiliśmy do Invicta w Gdańsku. Uparłam się do Doktora Zielińskiego, bo wszędzie Go polecali. Najpierw szereg badań, potem przekładana wizyta, potem jeden Doktor, bo naszego nie ma, kolejna wizyta, kolejne tłumaczenie się z czym mamy problem i kolejny doktor, potem raz może Zieliński i potem kolejny lekarz, bo ten znów nie ma czasu i znów historię opowiadasz od nowa. Pewnego dnia, w bardzo kluczowym momencie telefon, że wizyta odwołana, więc ja w płacz... Wtedy Mąż "porozmawiał" z Opiekunką, która wielce zmęczona stwierdziła, że zapyta Pani Doktor Kasi czy nas przyjmie, bo jest. W przygotowaniu do Invitro liczy się czas - czas podania leków, czas od jednej wizyty do drugiej, czas, żeby w punkt przyjąć zastrzyk. Ten czas był dla nas bardzo ważny! I Doktor Katarzyna nam go poświęciła! Pojechaliśmy zrezygnowani, wkurzeni i zniesmaczeni do Doktor Kasi. Po wizycie u Niej od razu przepisaliśmy się do Niej. I od tej pory nasza walka o Dzidziusia stała się dużo bardziej prosta, przejrzysta, zdecydowanie milsza i co najważniejsze ZAKOŃCZONA SUKCESEM! Czy Pani Doktor potrzebuje spamera, który ją rozsławi? Nie wiem - ale jeśli mój komentarz, opinia, informacja na forum pozwoli komuś cieszyć się z upragnionego maleństwa, a Jej dać kolejnego pacjenta, to dlaczego miałabym tego nie zrobić? Są lekarze w invicta, którzy są rozsławieni jak wyżej wspomniany Doktor i mają full pacjentów i część z nich w dupie tak jak mnie. Ja się na to nadziałam i będę spamerem Doktor Kępińskiej jeśli tak chcesz to nazywać. Tylko i wyłącznie dlatego, że naprawdę się wyróżnia wśród tych lekarzy. Czy jest świetna? Jest! Nam się udało za 1szym razem tylko dzięki Niej