reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Klinika leczenia niepłodności Szczecin

reklama
A czy Ty badalas cytokiny?
Ja? Nie, nie badałam. I chyba wszystko jest dobrze (?) bo udało mi się donosić ciążę.
W zasadzie cytokiny, allo i te inne skomplikowane rzeczy, to to czego nie badałam, ale już nie będę.
Z immunologii badałam ANA, ASA, komórki nk.
Zaszłam w ciąże naturalnie, donosiłam. A nie wiem czy będę o kolejnej myśleć 🙂

Ja? Nie, nie badałam. I chyba wszystko jest dobrze (?) bo udało mi się donosić ciążę.
W zasadzie cytokiny, allo i te inne skomplikowane rzeczy, to to czego nie badałam, ale już nie będę.
Z immunologii badałam ANA, ASA, komórki nk.
Zaszłam w ciąże naturalnie, donosiłam. A nie wiem czy będę o kolejnej myśleć 🙂
A napisz proszę jeszcze tylko ile czasu brałaś zestaw leków zalecony od dr Ciepieli zanim udało się Tobie zajść w ciążę?

A napisz proszę jeszcze tylko ile czasu brałaś zestaw leków zalecony od dr Ciepieli zanim udało się Tobie zajść w ciążę?

Acard brałam cały czas od poronienia czyli rok bo po roku zaszłam w ciąże. Heparynę i encorton od testu pozytywnego. Z encortonen to od testu, bo akurat zrobiłam wyniki na komórki nk i zaraz się okazało, że jestem w ciąży. Zadzwoniłam do dr i przepisał od razu.

Acard brałam cały czas od poronienia czyli rok bo po roku zaszłam w ciąże. Heparynę i encorton od testu pozytywnego. Z encortonen to od testu, bo akurat zrobiłam wyniki na komórki nk i zaraz się okazało, że jestem w ciąży. Zadzwoniłam do dr i przepisał od razu.
Acard w dawce 75, czy 150? Cały czas bez przerw np. na okres?

Bocian i Przemek Ciepiela.
11 września tego roku urodziłam córeczkę.
Do niego wybrałam się z polecenia.

Bocian dr Ciepiela.

Co prawda u mnie skończyło się naturalnie, ale to jest niesamowity lekarz z klasą, wiedzą i empatia. Byłam u niego na kilku wizytach.

Popieram absolutnie, choć tylko po jednej wizycie ;-) Trafiłam do dr Ciepieli przez przypadek, bo umówiłam się do kogoś innego, ale był nieobecny.
Wizyta była świetnie przeprowadzona, na dodatek lekarz wszystko bardzo dobrze wyjaśnił i włączył mojego męża w cały proces.

reklama
Dr P.Ciepiela po pierwszej wizycie bardzo pozytywne wrażenie. Dociekliwy, dokładny, zabawny. Widać,że niesamowicie inteligentny facet. Jesteśmy z narzeczonym bardzo zadowoleni z pierwszej wizyty. Skrupulatnie przeanalizowal dotychczasowe wyniki. Po kolejnym cyklu będę miała robiona drożność i pobierany wycinek do badania histo (nie pamiętam szczegółów) + wprowadzimy stymulację. Jestem na nowo pełna nadziei ❤️❤️♥️♥️

reklama
Do góry