P
paulina7891
Gość
A czy Ty badalas cytokiny?A encorton heparynę i inne dostałaś właśnie od Ciepieli?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czy Ty badalas cytokiny?A encorton heparynę i inne dostałaś właśnie od Ciepieli?
Ja? Nie, nie badałam. I chyba wszystko jest dobrze (?) bo udało mi się donosić ciążę.A czy Ty badalas cytokiny?
A napisz proszę jeszcze tylko ile czasu brałaś zestaw leków zalecony od dr Ciepieli zanim udało się Tobie zajść w ciążę?Ja? Nie, nie badałam. I chyba wszystko jest dobrze (?) bo udało mi się donosić ciążę.
W zasadzie cytokiny, allo i te inne skomplikowane rzeczy, to to czego nie badałam, ale już nie będę.
Z immunologii badałam ANA, ASA, komórki nk.
Zaszłam w ciąże naturalnie, donosiłam. A nie wiem czy będę o kolejnej myśleć
A napisz proszę jeszcze tylko ile czasu brałaś zestaw leków zalecony od dr Ciepieli zanim udało się Tobie zajść w ciążę?
Acard w dawce 75, czy 150? Cały czas bez przerw np. na okres?Acard brałam cały czas od poronienia czyli rok bo po roku zaszłam w ciąże. Heparynę i encorton od testu pozytywnego. Z encortonen to od testu, bo akurat zrobiłam wyniki na komórki nk i zaraz się okazało, że jestem w ciąży. Zadzwoniłam do dr i przepisał od razu.
150. Nie robilam przerw na okresAcard w dawce 75, czy 150? Cały czas bez przerw np. na okres?
Mam wizytę 8 listopada150. Nie robilam przerw na okres
Bocian i Przemek Ciepiela.
11 września tego roku urodziłam córeczkę.
Do niego wybrałam się z polecenia.
Bocian dr Ciepiela.
Co prawda u mnie skończyło się naturalnie, ale to jest niesamowity lekarz z klasą, wiedzą i empatia. Byłam u niego na kilku wizytach.