reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"KINDERBAL"-naszych paździoszków

reklama
No i my jako jedne z ostatnich po kinderbalu.
Zdjęcia wrzucę niedługo, bo mi się aparat skapcanił i szwagier robił foty, a muszę je zgrać.

Prezenty nie dopisały :-(, goście w porządku ;-) Izunia cud-miód!
Torcik babciny przepyszny, a tak poza tym to sałatki, wędlinka domowa, rybka po grecku i bigosik... wódeczka i winko (ech! :wściekła/y:)

Tylko mnie teścowie wk....i, bo się spóźnili 2 godziny, a mieszkają na tym samym podwórku :wściekła/y:
poza tym pierwsi goście przyszli z 45 min. opóźnieniem.
Więc tort był dopiero o 19 :-p
Ale cóż się mogłam spodziewać. Rodzina mojego męża tak ma.
A ja nie mam nikogo oprócz moich rodziców...

malena oj to naprawde nieładnie z ich strony:-(
a co to za prezenciki??moze tak jak moi rodzice dali wnuczce na roczek jedna pare rajstopek:no::tak:

Jak się spóźnili 2h:szok:, coś się stało??

Dzwonił wujek. A on dzwoni raz na tydzień i gada godzinę.
Drugą godzinę się wybierali.
Teściu jak ma być gdzieś o 18 to o 18:15 idzie do łazienki się kąpać :wściekła/y:

o prezentach póżniej , bo mi Izka na łeb już wchodzi.
Lecimy na spacer!

My mielismy zaproszenia na 16, a wszyscy goscie przybyli na 17 :-D Oprocze jednej kumpeli ktora była wczesniej i mi troche pomogła...
Dzisiaj sie postaram fotki wrzucic :-)

MALENIA NO to tescie przegieli Jeny jak mozna byc umowionym na 18 a isc sia kapac o 18,15 sorki ale rowno pod sufitem to oni nie maja :-(
Czekam tez abys napisala co z tymi prezentami????????
MARTYNKA u ciebie chyba wsio ok to gratuluje :-)

reklama
Nic takiego z tymi prezentami:-)

Już kiedyś pisałam, że J. ma 4 rodzeństwa, a jeszcze nic nie dostaliśmy (oprócz pieniązków na chrzciny).

To teraz jedni nie przyjechali i nawet nie powiedzieli, że nie będą, tylko musiałam wydzwaniać (a tam jest chrzestny Izuni).
Siostra przyszła z winem :)confused:)
Jeden brat kupił jeździk (a mamy już jeden) na szczęście dał paragon i wymienimy na coś (to taki jeździk z tesco za 49,99zł i w tesco nie było na co wymienić, ale nam pieniążki wrócili i kupimy coś w zabawkowym)
Drugi brat się spisał i kupił fajne klocki drewniane z wiaderkiem-sorterem, więc super :-)

Od dziadków (moich rodziców) dostała to: KIDDIELAND --- ODKRYWCZY DOMEK ---- GRATISY !!!!! (796843128) - Aukcje internetowe Allegro
i nie mogę jej oderwać :-)

a od drugich to: http://www.pineska.pl/images/20097/da28df7f4bf17cdeb813faf88d8b7371.jpg
:cool2:

Więc nie tak źle, ale spodziewałam się większej fantazji ;-)
No i całą imprezę latałam z tym brzuchem obsługując gości i żadna się baba nie poderwała do pomocy :wściekła/y:
Ale koniec końców było sympatycznie.
No to tyle! :cool2:

Ostatnia edycja:
Do góry