reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kilogramy i centymetry na +

reklama
36 tydzien, mam kolo 17 kilo na + czego wogole nie widac,tylko brzuszek mi urosl,nic nie puchne ,z tylu nie widac ze jestem w ciazy.....obwob brzucha na wysoksci pepka 119

12 kg na + w 36 tyg.myslę,że już dużo nie przytyje do końca....
A w pasie największy obwód to 96 cm!Może dojdzie do 100!!!:szok:

Waga wyjsciowa 46kg a teraz jest 58kg!!!Oby 60 kg nie przekroczyć!

Dziewczyny, to wy szczuplutkie jesteście! U mnie ok. 20 kg na +, 35 t.c., nawet na wage nie wchodzę, ale 80 przekroczone...
a Kathy to w ogóle jakaś drobina jesteś!
Pocieszam się jedynie, że ja duża baba jestem, 171 cm...

Ja wtamtym tygodniu (35) 13kg na plusie teraz pewnie z 14 bo smak mam okropny :zawstydzona/y:ale moj mąz mowi ze oszukuje troche bo licze od pierwszego ważenia a jeszcze mi sie przytylo w przygotowaniach przedciażowych jakies 3-4 kilo wiec niedlugo pewnie sumujac do 20 pewnie dobije:no:

No to ja w 35 tyg. mam juz prawie 14 na +... efekty ostatnich dni obzarstwa... az sie boje co bedzie dalej, a marzylo mi sie skonczyc na gora +12...:zawstydzona/y:

reklama
Do góry