reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KILOGRAMKI

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Nowego wątku nie zakładam, zawsze możemy kontynuować ten bo w końcu to ciągle kwestia kilogramków ;)
Czuję się już znacznie lepiej, dziś pierwszy raz czeka mnie mycie rany - zobaczę jak to wygląda bo na razie mam opatrunek.
Czasem mąż musi mi pomóc wstać z łóżka, no i nie mogę nic nosić - ale to chyba profilaktycznie bo w sumie to czuję się na siłach żeby coś porobić.

Magdaleona to naprawde dobra kuracja na schudnięcie poród.świetnie ze sie już znacznie lepiej czujesz.I podtrzymujesz mnie na duchu ze jakieś 9 kilo odrazu mi spadnie po porodzie.

a ja w 36 tyg.waze 2 kg wiecej jak przed ciaza, po prostu na poczatku schudlam 4 kg i do tej pory przytalam 6 wiec rachunek jest prosty,brzuszek maly, jkabym byla w 6 miesiacu. ale to dobrze,moze sie okaze ze po porodzie bede miala fajniejsza figure niz przed.ale byloby fajnie.

Jak tak dalej pójdzie to za 2 tygodnie wrócę do wagi sprzed ciąży... pół kilo dziennie! Obecnie 11 kg schudłam (9 dni po porodzie) i zostało mi tylko 7! Biorac pod uwagę że przy karmieniu powinno się utrzymywac 5-cio kg nadwage nie jest ze mną źle! ;)

Oby i ze mną tak poszło jak z tobą, Magda. Ja na wagę wskakuję już tylko przed wizytą u lekarza, bo nie chcę się za często stresować.

Magdaleona jeszcze trochę to nie będziesz zainteresowana udziałem w wątku "jak się pozbyć zbędnych kilogramków" ;) Masz niesamowite wyniki :) Czyli sport zwany opieką+karmieniem jest skuteczny :)

reklama
Magda gratulacje na przeokoliczność szybciutkiego gubienia kilosków.

U mnie waga zatrzymała sie na 83 kg, czyli równe 20 kg do przodu.
Wczoraj próbowałam załozyc obrączkę, weszła do pół palca. A wcale tak ręce nie wygladają by były napuchnięte. A jednak:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry