Goodka
Moderator
Hej! Mam taki problem z moją 13 miesięczną córeczką, jak wyżej Nasze nocki od początku nie są idealne, ale od jakiegoś czasu mam wrażenie, że jest coraz gorzej. Mała potrafi budzić się w nocy co godzinę, albo robi sobie kilkugodzinne przerwy w śnie. Czasami jest to 3h, 2h albo 1,5h. Nie jest tak co noc, ale bardzo często ostatnio Chyba nie muszę mówić, że jest to bardzo męczące i czasami już nie mam sił na to wszystko. Może któraś mama też spotkała się z takim problemem? Ile to trwało w waszym przypadku?
Nadal karmię piersią. Zastanawiałam się, czy może odstawienie coś by pomogło w tym temacie? Już lepiej spała jak była noworodkiem, a w okresie od 5 do około 9 miesiąca było naprawdę super - mała budziła się tylko na karmienie 2/3 razy i od razu zasypiała.
Śpi we własnym łóżeczku.
Wiem, że nie będzie tak wiecznie, ale szukam pocieszenia i nadziei
Nadal karmię piersią. Zastanawiałam się, czy może odstawienie coś by pomogło w tym temacie? Już lepiej spała jak była noworodkiem, a w okresie od 5 do około 9 miesiąca było naprawdę super - mała budziła się tylko na karmienie 2/3 razy i od razu zasypiała.
Śpi we własnym łóżeczku.
Wiem, że nie będzie tak wiecznie, ale szukam pocieszenia i nadziei