reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy zrobić test ciążowy?

Dziękuję za Wasze odpowiedzi. Nie tracę nadziei :-) Rzeczywiście się pospieszyłam. Niby wszystko wiem, że to zależy od tego kiedy zarodek się zagnieździ itd. ale chciałam wiedzieć już :-) poczekam do terminu @ i albo samo się wyjaśni, albo zrobię test :-)

reklama
mialam miesiaczke 5 lutego, robilam pink test 9 marca i wyszedl jeszcze negatywny, potem po 3 dniach test tani z rossmana blada druga kreseczka, potem jeszcze po kilku dniach pink test i juz widoczne 2 kreseczki. wiec te 6 dni od zapłodnienia - to chyba wielka przesada.

Witam serdecznie. Jestem tutaj pierwszy raz wiec jakby pytanie bylo glupie proszę o wyrozumiałość. Tydzień po owulacji zauwazylam jednorazowo zaróżowiony śluz z czerwonymi jakby niteczkami na papierze. Czy to moglo byc zwiazane z implanta ja? Okres powinnam miec w nastepny wtorek.Pozdrawiam i najlepszego po swietach!!!

"Niestety @ nadeszła... :-/" Głowa do góry kolejnym razem się uda, ja jak przestałam myśleć,że chcę dziecko no to i zaszłam w ciąże :)

"Niestety @ nadeszła... :-/" Głowa do góry kolejnym razem się uda, ja jak przestałam myśleć,że chcę dziecko no to i zaszłam w ciąże :)

No to podobnie jak u mnie, co prawda ja miałam trochę ciśnienie na to bo lekarz powiedziałam "albo teraz albo prawdopodobnie nigdy" ale jak odpuscilam to od razu się udało, a był to w sumie ostatni czas na to żeby się udało bez komplikacji ;)

reklama
Do góry