reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy zrobić test ciążowy?

reklama
ja bym chciala miec dziecko i on rowniej ale troszke pozniej... nadal nie mam @, a brzuch juz 3 dzien boli bardzo tak jakbym za chwile miala dostac@

Dziewczyny nie wiem gdzie to napisać więc zakładam nowy temat.

Ciekawi mnie to bardzo, a mianowicie to kiedy robiłyście sobie testy ciążowe, kiedy wykazywały ciążę, kiedy nie, a okazywało się, że jednak była?

Moja ku,pela ostatnio tak miała, robiła test 2 dni po spodziewanej @ i wyszedł negatywny. Dalej źle się czuła, @ nie było i robiła po kolejnych 5 dniach i wtedy wyszło. Czy to częste, też tak miałyście?

Mi test wyszedł od razu w dniu kiedy powinna być@.

U mnie to było tak: 2tyg po @ zrobiłam test i był negatywny a już byłam w ciąży...i zrobiłam go 2tyg pozniej czyli w dniu spodziewanej @ i wyszła kreseczka bardzo jasna... wiec zrobilam i na drugi dzien i to samo... pozniej juz nie robilam tylko poszłam do gin.. zrobilam badania krwi i wyszlo ze ciąza:D

Ja robiłam dwa różne testy. Pierwszy po dniu spodziewanej miesiączki, drugi w następnym dniu. Oba wyszły negatywnie. Następnego dnia poszłam do gina, dostałam skierowanie na betę i okazało się, że to 4 tydzień :-)

Wynik testu zależy od stężenia hormonu. Każda z nas ma go w innej ilości, dlatego jednej wynik wyjdzie prawidłowy już w dniu spodziewanej miesiączki, a innym sporo później.

Hej
Ja w obu ciążach robiłam 2 dni po spodziewanej miesiączce i były negatywne.
Po kolejnych 2-3 dniach też negatywne i dopiero po kolejnych 4-5 dniach wyszła blada kreseczka ;)

Witam
smile.gif
spodziewany termin @ to 14go lipca.Wczoraj wykonałam test ciążowy Bobo-test i wyszedł negatywnie.Nie mam żadnych objawów ciąży,no może poza ochotą na słodycze.W poprzedniej ciąży poza brakiem @ bolały mnie strasznie piersi.Jak sądzicie czy może za wcześnie wykonałam test,powtórzyć za kilka dni?

reklama
Do góry