reklama
damian 192003
Początkująca w BB
witam po 6tygodniach pologu odrazu dostalam miesiaczke pierwsze 4dni okropnie obfita poczym stala sie spokojniejsza synka karmilam piersia 3tygodnie....pozdrawiam
mysz16
sierpniowa mama 2007
u mnie jak w zegarku 6 tyg po porodzie wróciła, mimo ze jeszcze karmiłam...;-)
Witajcie ja pierwsze dziecko karmiłam rok, i jak tylko przestałam karmić od razu dostałam miesiączki.:-)
beata26
szczęśliwa mamusia :)
ja karmiłam tylko miesiac, a @ pojawiła sie 3 mce po porodzie:-)
julitkakrol
Szczęśliwa mama Ksawerego
Hej,ja też się przyłącze może akurat pzreczyta jakaś dziewczyna,która miała jak ja.
Urodziłam rok temu a miesiączki ani widu ani słychu, byłam pewna,ze już po odstawieniu od piersi,mój syn miał wtedy 10miesięcy kobiece dni wrócą,ale niestety.
Od końca połogu zaczęłam brać Azalię, tabletki 1 fazowe, oczywiście w między czasie chodziłam do kontroli,wszystko było ok,lekarz mówił, że widocznie ma tak być,samo przyjdzie, tydzień temu byłam znów u niego, aby już tą Azalię odstawić bo zaczęło mi to źle dzioalać na twarz, wypryski co kilka dni.
Po usg okazało sie, że ta cholerna Azalia nie działała tak jak ma działać i w rezultacie mam na jajniku torbiel zmieniliśmy piksy, i teraz mam już nadzieję,że miesiączka wróci,choć za nią nie tęsknie to jednak, przyzwyczaiłam się do życia z nią.
Pozdrawiam
Urodziłam rok temu a miesiączki ani widu ani słychu, byłam pewna,ze już po odstawieniu od piersi,mój syn miał wtedy 10miesięcy kobiece dni wrócą,ale niestety.
Od końca połogu zaczęłam brać Azalię, tabletki 1 fazowe, oczywiście w między czasie chodziłam do kontroli,wszystko było ok,lekarz mówił, że widocznie ma tak być,samo przyjdzie, tydzień temu byłam znów u niego, aby już tą Azalię odstawić bo zaczęło mi to źle dzioalać na twarz, wypryski co kilka dni.
Po usg okazało sie, że ta cholerna Azalia nie działała tak jak ma działać i w rezultacie mam na jajniku torbiel zmieniliśmy piksy, i teraz mam już nadzieję,że miesiączka wróci,choć za nią nie tęsknie to jednak, przyzwyczaiłam się do życia z nią.
Pozdrawiam
wikcia2007
Aktywna w BB
Mi akurat skonczył się połóg za 28 dni dostałam miesiączki a Wiki karmiłam przez rok. Jeżeli lekarz powie że wszystko jest w porządku najwyrażniej taki organizm.Każdy człowiek jest inny rozwija się indywidualnie jeden wcześniej zaczyn chodzić drugi póżniej...Sorki zboczyłam troche z tematu
MamaCzyTata.pl - Mama czy tatuś
MamaCzyTata.pl - Mama czy tatuś
reklama
aniaj151
Fanka BB :)
Ja urodziłam trzeciego stycznia i nadal nic. Co jakiś czas mam delikatne bóle jak na @ale nie przychodzi. Nie wiem czy to normalne, ale jakoś nie wzbudza we mnie strasznego niepokojuChociaz chciałabym już dostać bo myślę o kolejnym dzidziusiu!
Podziel się: