reklama
renatkanuta
Fanka BB :)
tak wlasnie sie zastanawiam czy nie zrobic sobie z akilka dni usg 4d ( jestem w 14,5tyg), moze juz widac by bylo plec dzidziusia slyszalm ze na takim sprzecie mozna szybciej poznac plec przy dobrym ulozeniu. a jak bylo u Was?
my zrobilismy usg 3d/4d dokladnie w 12 tc i 3 dniu i poznalismy płeć, ktora po porodzie oczywiście sie potwierdzila ))
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
U pierwszej córki dowiedzieliśmy się w 20 tygodniu, a przy drugiej córce dopiero w 28 tygodniu. Lekarz się nie pomylił jak robiąc mi USG powiedział, że będą dziewczynki.
Phelania
Mama 2 urwisów :P
U nas było jasne w 18.tc ze bedzie synek ale to bylo 3d teraz czekamy do polowkowego lekarz w 12.tc wiedział jaka jest plec na 60% ale nie chciał powiedziec Mozliwe ze bedziemy miec druzyne pilkarska bo chłopca mozna wczesniej zauwazyc
My w 18tc sami zobaczyliśmy na usg że będzie synek. Pani doktor nie chciała powiedzieć, obiecała na połówkowym w 22tc zdradzić tajemnicę. Niestety wtedy mały się wypiął :-) ale my i tak wiedzieliśmy że jest synek. W 23tc u innego lekarza tak się ustawił że nie było żadnych wątpliwości... do rozwiązania zostało kilka tygodni ale na trzech usg widzieliśmy że będzie chłopak.
sunnflower
Fanka BB :)
ja w 14 tygodniu dowiedziałam się że dziewczyna na zwykłym usg, ale to jej zasługa bo się bardzo 'ładnie' ustawiła do zdjęcia - lekarz mówił że z dziewczynami trudniej rozpoznać tak wcześnie
reklama
gieniastus
Początkująca w BB
to zależy od ułożenia dzidziusia niektórzy wiedzą wcześniej, a niektórzy mają niespodziankę podczas porodu