reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy ruchy maleństwa?

Dobrze Myfa że twoje wyniki sie poprawiły!! :) ;) Cieszę sie gdy każda z mamuś tryska zdrowiem bo zdrowa mamuśka
to zdrowe bobo!!

reklama
Ale łóżeczko na biegunach naprawdę się sprawdza. Ja mam zwykłe łóżeczko, do którego mąż dorobił bieguny- zamontował lekko zagięte płaskie listewki i zaręczam, mamusi/ tatusia rączki do bujania były nie potrzebne. A córcia za to bardzo lubi swoje łóżeczko, no i w nocy mniejszy problem- wystarczy lekko pobujać i niunia spi do rana. ;)

Myfa, dzieki slonko... na awatarku istotnie moja gebka :-)
A odcinam, bo tak mi od razu moje chlopiatko zdjecia robi :-) pewnie woli mnie od szyi do...
:-)

misia, moje od paru dni nie daje mi spokoju.. dzisiaj nawet obudzilo mnie w nocy :-)
a niech budzi, jak musi.. to calkiem mile pobudki :-)
A co do facetow, to.... moj chyba jakis inny, bo to obcinanie glowy to niekoniecznie akurat z tych pobudek, o ktorych myslisz :-).... niestety ;-)

hmmm a może to jakieś ukryte instynkty? przyznaj się Kira jak tam z Twoimi humorkami? Czy w oczach Twego męża nie ma przypadkiem żądzy mordu? hihi :)

Mi się ostatnio śniło że się mój Kuba ze mną rozwiódł i zaczynam się przejmowac moimi fochami żeby tego za dużo na raz nie było, bo naprawdę yh ::)...

oj... no humorki.... czasami daje mu popalic, ale on znosi to ze stoickim spokojem :-)
Mam raczej wrazenie, ze on to robi (obcina glowe) z innego powodu :-)
Bo.... mhm... ja jestem intelektualistka, a on... ;-)
No i chyba wolaby, zebym czasami nie opowiadala tych wszystkich swoich madrosci ;-)
A moze widzial, ze mi sie skopala cera w ciazy i nie chcial mi przykrosci robic ???? ;-)

reklama
no cos Ty Kira25 może on poprostu artysta.......ma wizje kobiety bez głowy ;-) a powaznie ujmuje i tak to na co najczesciej faceci zwracaja uwaage ;-) moj zadnych mi zdjec nie robi....bo go nie ma ech......jeszcze...
cos mnie dzisiaj podbrzusze boli ale tak dziwnie jakby na okres....hmmm a moze to nogi...matko ja juz powoli swojego ciala nie potrafie zrozumiec.....
jutro do ggina zobacze co powie...

Do góry