reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy ruchy maleństwa?

o kurcze, rybka w pomidorach........karolla, ale mi dalas teraz!! hmm, a ja na drugie siadanko, ktore jadam ok 12-13 mam serek bialy, pomidorek, ogoreczek. Tez dobre, ale...ale...rybka...chyba zaraz ktos mi tu poleci do sklepu

reklama
nie no prosze już przestać z tym jedzeniem bo ja do jutra sama i nie ma kto poleciec do sklepu :(. a mnie znowu bola plecki, więc sama raczej nie. Ale rybka pyszna rzecz. Może by tak do tych placków?

A na obiadek już mam plana - rybka pieczona sola z surówką z kapusty kiszonej pychota ;D dzisiaj mam chyba dzien rybny w końcu piątek ;D
Ale sie zrobiłam głodna lece coś przekąsic puki nie mam za dużo telefonów w biurze!!
Smacznego dziewczynki!!

No tak aż mi ślinka pociekła na tą kiszoną kapustkę............. szkoda gadać. Bo chyba z plackami to już za dużo dobrego

dobry pomysl misia-q. Az sie sama zdziwilam, bo ja do tej pory raczej nie reagowalam tak zywo na jedzonko:) No prosze, pewnie faktycznie nadszedl czas zachcianek!! Faceci badzcie gotowi na nocne wypady po sledziki, ogoreczki itp:)
Misia-q...placki z rybka? hmmm i kapusta? robi sie ciekawie!!

No i tak sie zastanawiam czy to co mi sie kotłuje po brzuszku to dzidzia, czy wczorajsza kukurydza? ;) Bo jeśli to dzidzia to nic dziwnego, że żadko ją czuję - jak ona tak w srodku nocy buszuje po swoim mieszkanku. ;) :laugh:

reklama
hehehe :) kurcze dziewuszki zwariowałam na punkcie słuchania... kupiłam sobie stetoskop i słucham ale nic nie słyszę :p jakieś bulgotanie i jakby "szum pociągu" ale serduszka maleństwa nie słyszę... eh :)
czekam nadal, kurcze to już 17 tydzień a nic jeszcze nie czuję
undecided.gif

Do góry