reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy rodzeństwo dla listopadowych dzieciaczków??

Emih gratulacje :-) powiem Ci że z dwoma dziewczynami jest bardzo fajnie, ale jak będzie z trzema? :laugh2:

Ania mąż będzie miał 4 kobiety w domu, no i nasz pies jest też kobietą ;-)Chyba zwariuje z nami kiedyś :-D

reklama
Dzięki dziewczynki za gratulacje, ale okazały się zbyt wczesne, niestety poroniłam, jak powiedzieli mi w szpitalu... I niby powinnam pogodzić się z tą myślą, ale rozbija mnie jak rano KAsia łapie mnie za brzuch głaszcząc i pyta jak dziś czuje się dzidzia ::-( Dobrze chociaż nie rozumie pojęcia 9 miesięcy- najwyżej jej mama będzie chodziła w ciąży jak na przykłąd słoń- 2 lata :rofl2:

Z radością oznajmiam że 25 października narodził się nasz drugi syn Fabian. Kamilek jest zachwycony braciszkiem i wszystko chce z nim robić np. kąpać , przewijać itp. A braciszek jak zawodowy ssak tylko przy cycu i nic go nie obchodzi.:):):-):-)

Wielkie gratulacje Elusia , my jeszcze czekamy z niecierpliwością na pojawienie się maluszka, dzisiaj zaczął się 37 tydz. - czyli już niedługo. Pozdrawiam gorąco i jeszcze raz gratuluje!!!!

Elusiu serdecznie gratuluję :-) Wszystkiego dobrego Wam życzę :-)
Dominika to już tak bliziutko rozwiązanie. Trzymam kciuki za szybki poród :-)

Elusia gratulacje!

Dominika to już lada dzień :-D

Ja jeszcze trzy miesiące muszę poczekać...

reklama
Dominika no to trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie.

Wklajem zdjęcie Fabianka, pochwale sie nim
P1120694_0.jpg

Do góry