reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy rodzeństwo dla listopadowych dzieciaczków??

Oj bociany bociany-ostatnio 2razy widziałam jak chodził po polu i drugi raz jak na pole sąsiadów mojej Babci przyleciał a ja się leczę już ponad 2 lata i nic ach jak tu wierzyć?

reklama
Asiu gratulacje!!! Oj Twój mąż już totalnie został zdominowany przez babeczki ;-) Wszystkiego dobrego :-)

Również dołączam się do gratulacji dla ASI :) Też bym chciała same dziewuszki :) A dawno mnie tu nie było... PYCHA- piękne córeczki ci rosną, a majeczka- cud miód i malina :) A ja się dołączam do wątku.... test ciążowy pokazała mi dwie kreseczki :)

reklama
Emih gratuluję!!!!Ależ się powiększamy :-) Patrzę na Twój suwaczek i widzę, że będziesz majówką 2010 :-)
Pycha widziałam zdjęcia Twoich córeczek. Jakie już są duże pannice. Ja nie mogę się doczekać kiedy moja Jula będzie taka jak Twoja Martusia :-)

Do góry