reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy rodzeństwo dla listopadowych dzieciaczków??

reklama
To ja również przyłączam się do gratulacji dla Ciapaczka i trzymam kcoiuki za Anulkę- wiem co przeżywasz dlatego tak się dopytuję :-D Jeszcze raz: POWODZENIA!- trochę wiary (wygranej w totka :confused: ) i na pewno się uda!- grunt to pozytywne nastawienie! :-)

:-( NIESTETY :-( Nie udało nam się z drugim bąbelkiem. Ciążą nie przetrwała. Na szczęście liczyliśmy się po cichu z takim obrotem sprawy, więc nie doprowadziło nas to do rozpaczy. Głowa do góry, na szczęście jest Małgonia, a my odczekamy trochę i pewnie znów spróbujemy! :tak:

Ciapaczkuprzykro nam ze Wam się nie udało.Może faktycznie za jakiś czas Wam się uda.Ja muszę jeszcze poczekać z robieniem testu ale jakoś nadzieji na dwie kreseczki tym razem nie mam.:no:

reklama
A ja nie wytrzymałam i w 27dc zrobiłam test no i była 1kreseczka niestety.Jak tu mieć nadzieje?:no:

Do góry