Ja ostatnio u Kacpra zauważyłam w czwórce dolnej 3 małe czarne punkciki, wczoraj byłam z nim u naszej Pani dentystki sprawdziła wszystkie ząbki i ponoć reszta jest ok tylko faktycznie w tej czwórce próchnica złapała, powiedziała że zrobimy mu tego ząbka na raty (w sensie czasu) Kacper siedział dzielnie sam na fotelu a ona chciała mu tylko taką szczoteczką na wiertle oczyścić i on sobie dał, to jak tak chętnie to potem wzieła wiertło najpier na rączce mu pokazała a potem na ząbku troszkę powierciła siedział dzielnie ale jak zaczeła borować to minę miał dziwną , nie mnie jednak coś tam mu zrobiła w przyszłym tygodniu mam przyjść na drugi seans i może dokończy Byłam w szoku wyszedł zadowolony wybrał sobie zabawkę, powiem że to nie jego pierwsza wizyta już miał z 5 podchodów że tylko siadał na fotelu i Pani tylko zaglądała do buzi, raz miał ząbki lakierowane ...
Jestem dumna z mojęgo bączka, tym bardziej że on miał taki trudny start u dentysty z rwaniem i dłubaniem jedynki:---(
Jestem dumna z mojęgo bączka, tym bardziej że on miał taki trudny start u dentysty z rwaniem i dłubaniem jedynki:---(