reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy pojawiły sie pierwsze ZĄBKI????

W ktorym miesiacu moje dziecko rozpoczelo ZĄBKOWANIE???

• Wszystkich głosujących
    130
reklama
ja robilam tak jakis czas temu (z miesiac) i podobalos ie teraz niestety nie...zaczyna mi go gryzc co dzis juz bolalo...jakby mi miarzdzyla palucha...wogole jak gryzie np tego gryzaka schlodzonego to tak to lapczywie robi i wyje przy tym...nie placze tylko robi takie yyyyy i smutna mina....

Ja dziś opowiedziałam pani doktor o objawach jakie ma Pola: duże ślinienie, gryzienie czego popadnie, nagłe napady płaczu i pytam, czy to nie mogą być ząbki, a ona na to, że na pewno nie, bo Polcia jest jeszcze za mała :p To ciekawe dlaczego wasze dzieciaczki przechodzą już ząbkowanie??? ;D Nie wspominając już o tym, że objawy mogą wystąpić na m-c przed 1. zębem. Ah ci lekarze ::)

reklama
Do góry