reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy pojawiły sie pierwsze ZĄBKI????

W ktorym miesiacu moje dziecko rozpoczelo ZĄBKOWANIE???

• Wszystkich głosujących
    130
ja niemoge postukac bo ona odrazu ja zagryza i szarpie...lekarz nawet patyczka nie mogl wlozyc....

no i gratulacje!!!

reklama
LILITH pisze:
ja niemoge postukac bo ona odrazu ja zagryza i szarpie...lekarz nawet patyczka nie mogl wlozyc....

A jak wkladasz jej palec do buzi i gryzie to ostre czuc? Bo ja wlasnie tak poznalam pierwszy raz :)
Wloz jej palec do gory nogami do buzki, tak zeby w paznokiec moglo postukac jak bedzie gryzc ;)

no o paznokciu nie pomyslalam...ale troche sie boje zeby jej nic nie zrobic bo strasznie dlugasne sobie zapuscilam:) ale co tam poswiece sie i obetne srodkowy:) ;D jak normalne przykladalam opuszkiem to chyba nic nie czulam pozatym odrazu mi go zagryzala...ale wiesz za to ewidentnie twardawe czuje po bokach w miejscu 2!i to juz od dawna....ale zagladnac tam to jest wielka meka tak jakby chociaz na te gorne jedynki:(

jak mo zagryza ząbki na palcu to tak boli, że aż wyć się chce ;D
Cycków nie gryzie ;D ;D ;D - wie czego nie można ;D ;D ;D

wyogladalismy jej buzie bo dzis troszke narzekala i juz prawie wyszly te gorne! bardziej pcha sie lewa jedynka ale prawa niewiele mniejsza:):)

Gratuluje wszystkim dzieciom pierwszych ząbków.
U nas chyba zaczyna się ten proces, bo Ania bardzo się ślini, jest marudna, mało je i wkłada sobie ręce do buzi, a jak masuję jej dziąsła to jest zadowolona ;D Poza tym chyba widać już ząbki przez dziąsła. Jak na razie dolne jedynki, ale jeszcze się nie przebiły.

reklama
Do góry