reklama
LILITH pisze:ja niemoge postukac bo ona odrazu ja zagryza i szarpie...lekarz nawet patyczka nie mogl wlozyc....
A jak wkladasz jej palec do buzi i gryzie to ostre czuc? Bo ja wlasnie tak poznalam pierwszy raz
Wloz jej palec do gory nogami do buzki, tak zeby w paznokiec moglo postukac jak bedzie gryzc
no o paznokciu nie pomyslalam...ale troche sie boje zeby jej nic nie zrobic bo strasznie dlugasne sobie zapuscilam ale co tam poswiece sie i obetne srodkowy ;D jak normalne przykladalam opuszkiem to chyba nic nie czulam pozatym odrazu mi go zagryzala...ale wiesz za to ewidentnie twardawe czuje po bokach w miejscu 2!i to juz od dawna....ale zagladnac tam to jest wielka meka tak jakby chociaz na te gorne jedynki
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Gratuluje wszystkim dzieciom pierwszych ząbków.
U nas chyba zaczyna się ten proces, bo Ania bardzo się ślini, jest marudna, mało je i wkłada sobie ręce do buzi, a jak masuję jej dziąsła to jest zadowolona ;D Poza tym chyba widać już ząbki przez dziąsła. Jak na razie dolne jedynki, ale jeszcze się nie przebiły.
U nas chyba zaczyna się ten proces, bo Ania bardzo się ślini, jest marudna, mało je i wkłada sobie ręce do buzi, a jak masuję jej dziąsła to jest zadowolona ;D Poza tym chyba widać już ząbki przez dziąsła. Jak na razie dolne jedynki, ale jeszcze się nie przebiły.
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
trini a jak masujesz te dziąsełka??
reklama
Podziel się: