reklama
A
azik
Gość
a mi stuka tak, że bluzeczka na lekcjach podskauje
w szkole mam dziewczynkę 15 letnią w 17 tygodniu ciązy...
prtzytyła 3 kg a brzusia niewidać...
w szkole mam dziewczynkę 15 letnią w 17 tygodniu ciązy...
prtzytyła 3 kg a brzusia niewidać...
mój upatrzył sobie zwłaszca prawą stronę brzucha ale wczoraj miał jakieś wędrówki ludów bo miałam wrażenie jakby szukał wyjścia, mały gnojek nie chcial mamie dać spać jak położyłam się na wznak na plecach to poprostu myślałąm że padnę ze śmiechu z jego błyskawicznych ruchów tak mnie łaskotało dopiero jak połozyłam się na boku zasnęłam
Mojej dzidzi już raz udało się nawet mnie obudzić . Bardzo miła pobudka. Co prawda Jacek kopie mocniej i jeszcze częściej w nocy potrafi mnie obudzić, jak robi wędrówki ludów z pokoju do pokoju. Coś czuję , że do marca to będę posiniaczona od wewnątrz i na zewnątrz ;D.
mj Kosmonauta to się chyba przeniósł na srodek brzuchola, bo tak coś odczuwam. robię teraz wydatki z kamienic z krakowa i Dziidzia się buntuje. rozumiem w zupełnosci - ja też zamiast siedzieć przed kompem wolałabym pojechac do Krakowa i Dzidiza pewnie też
reklama
ja tez nie moge doczekac sie ruchow maluszka - wiem ze jeszcze troche to potrwa (w pierwszej ciazy dosyc pozno zaczelo kopac - ale jak od razu nogi w zebra ) - wiem ze to wspaniale przezycie - i bardzo chce pokazac kopniaki mojemu michalkowi (5 lat)
Podziel się: