reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

catherinka, kelts mój też wstępuje do klubu wstydnisiów, ale ja już za szybki okres czasu będę wiedziała któż to taki wstydliwiec... :laugh:

reklama
to moje dziecko jakieś zapędy ekshibicjonistyczna ma ;) :laugh:, pokazał że będzie chłopczykiem już w 18 tc i potem przy każdym usg bardzo ochoczo potwierdzał

Moje dzidzi jakies leniwe się zrobiło. :(
Puka mnie raz na jakis czas, jakby od niechcenia.
A to zwykle taka wiercipięta....

mokkate mój mały ostatnio jest tez ogólnie leniwy, ma tylko takie zrywy trwające np jedną noc a potem znowu leniwie się przeciąga parę dni albo ma pięć razy dziennie czkawkę :laugh:

fionka pisze:
mokkate mój mały ostatnio jest tez ogólnie leniwy, ma tylko takie zrywy trwające np jedną noc a potem znowu leniwie się przeciąga parę dni albo ma pięć razy dziennie czkawkę :laugh:

Czkawkę przerabiamy około 3 razy dziennie ;D

Mój wstydniś tak się przeciąga że co chwila wyskakują mi takie "góry" na brzuchu. :D Ale nie mam pojęcia czy to głowa czy to mała dupcia bobaska

na ostatnim usg w styczniu wyszło położenie miednicowe, od tamtej pory dzidzia mogła się obrócić i dlatego nie mam pojęcia

No fakt od stycznia to dużo czasu minęło. Jak miałam usg w tygodniu przed świętami BN to położenie było poprzeczne ale 2 tyg. później już główkowe. Może tak: jak czujesz że coś w 2 miejscach wypina na samym dole - to nogi. ja nie czuje nóg na górze tylko z boku a tyłek po kształcie poznaje. Rączki grzebią przy pęcherzu. :)

reklama
No własnie czasami mam wrażenie że czuję w 2 miejscach nożki na dole, więc raczej się nie obróciło,coż pewnie będzie cesarka. W piątek idę na ktg więc może moja ginka zrobi mi przy okazji usg i dowiem się jak leży dzidzia.

Do góry