reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

catherinka, kelts mój też wstępuje do klubu wstydnisiów, ale ja już za szybki okres czasu będę wiedziała któż to taki wstydliwiec... :laugh:

reklama
to moje dziecko jakieś zapędy ekshibicjonistyczna ma ;) :laugh:, pokazał że będzie chłopczykiem już w 18 tc i potem przy każdym usg bardzo ochoczo potwierdzał

Moje dzidzi jakies leniwe się zrobiło. :(
Puka mnie raz na jakis czas, jakby od niechcenia.
A to zwykle taka wiercipięta....

mokkate mój mały ostatnio jest tez ogólnie leniwy, ma tylko takie zrywy trwające np jedną noc a potem znowu leniwie się przeciąga parę dni albo ma pięć razy dziennie czkawkę :laugh:

fionka pisze:
mokkate mój mały ostatnio jest tez ogólnie leniwy, ma tylko takie zrywy trwające np jedną noc a potem znowu leniwie się przeciąga parę dni albo ma pięć razy dziennie czkawkę :laugh:

Czkawkę przerabiamy około 3 razy dziennie ;D

Mój wstydniś tak się przeciąga że co chwila wyskakują mi takie "góry" na brzuchu. :D Ale nie mam pojęcia czy to głowa czy to mała dupcia bobaska

na ostatnim usg w styczniu wyszło położenie miednicowe, od tamtej pory dzidzia mogła się obrócić i dlatego nie mam pojęcia

No fakt od stycznia to dużo czasu minęło. Jak miałam usg w tygodniu przed świętami BN to położenie było poprzeczne ale 2 tyg. później już główkowe. Może tak: jak czujesz że coś w 2 miejscach wypina na samym dole - to nogi. ja nie czuje nóg na górze tylko z boku a tyłek po kształcie poznaje. Rączki grzebią przy pęcherzu. :)

reklama
No własnie czasami mam wrażenie że czuję w 2 miejscach nożki na dole, więc raczej się nie obróciło,coż pewnie będzie cesarka. W piątek idę na ktg więc może moja ginka zrobi mi przy okazji usg i dowiem się jak leży dzidzia.

Do góry