reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

Aniam pisze:
Maggusia, najgorzej bylo jak raz kruszyna wybrala idealnie jakis nerw w tej dolnej okolicy- jak dostalam to az mi swieczki w oczach stanely ::) Stanowczo wole dostawac w bok brzucha- to jest przyjemne :)

Aniam hihi ladne przemeblowania nam tam robia ale powiem ci ze ostatnio moja Kruszynka znalazla sobie miejsce kolo biodra jakby mnie lapala raczka za nie dziwne uczucie i bardzo boli!
Nie wiem czy ktoras z was tak miala albo ma???????????
Na dodatek naszego Synusia czuje doskonale jak sobie lezy w moim brzuszku kazdy jego ruch a jak sobie spi to tez czuje ze lezy.Czasami zastanawiam sie czy wczesniej nie urodze???????Oby nie za wczesie!!!!!

reklama
agao pisze:
pewnie tak
jak byłam mała najlepiej zasypiało mi się przy dźwiękach pralki i odkurzacza jak tylko wyłączali to ryk, a niektóre dzeci uwielbiają spać w samochodach jak kołysze na trasie

Agao ja do tej pory lubie spac przy dzwiekach pralki odkurzacza czy suszarki.Podobno jak tylko Mama wsadzala mnie do samochodu odrazu zasypialam ::)
Moj Synus jak jade jakims pojazdem to bardzooooooooooooo kopie a najbardziej podoba mu sie jazda w metrze(sweet).

zawsze na początkowych dziurach zabawnie maluszek skacze az mnie łakocze
a wczoraj zaczął mi rozszezrzać brzusio w poprzek myślałam że mnie rozerwie jakiś długi jest bobas

ja wczoraj się zastanawiałam co będzie, jak dziecko będzie rosło, a brzuch już nie za bardzo. Będzie mało miejsca, to dopiero będzie jęk: ałłłłłłłł :)

podobno nie będzie już takich fikołków i akrobacji cyrkowych tylko kuksańce bolesne zgniecionego i pewnie rozzłoszczonego dzidziolka (bidaki będzie im ciasno-dosyć że w kłebku zwinięte to głową w dól i jeszcze ciemno )))

mały coś niemrawy mam nadzieję że zbiera siły na wieczorowe tańce w brzuchu i że nie chce mnie znowu nastraszyć spowolnionymi ruchami w mniejszych ilościach :(

reklama
Do góry