reklama
dynia
papla maniakalna
Tak Karolla, tak, zaawansowany, zaawansowany, ona to już może grafik zajęć na emeryturce układać, MadziaS dobrze wie co mówi, ma już przecież 26 lat!!! To jest baaardzo zaawansowany wiek : : : Nie to co ja na przykład, młódka co za dwa miechy wrzóci trzydziechę ;D ;D ;D ;D
Kachna321bum
Fanka BB :)
Mam nadzieję, że Wam dzieciaczki zdążą dorosnąć do pomocy w domu zanim zaczniecie o lasce chodzić
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
nio nie wiem kachna nie wiem.... w tym, wieku to juz ...sama rozumiesz Karolla po zabiegach juz u chirurga plastycznego ;-) wiec spoko wyglada, mnie nie stac, wiec nawet botox nie wchodzi w gre ewentualnie ta drewmniana laska do utrzymania prostej postawy w miare ;-)i rownowagi....Dynia to nie wiem jak rade daje wogole a Magda to juz wogole ;-)
Madzia_S
Matka Polka
Jakoś ciągnę... ;D Generalnie chodziło mi o to, że najwięcej chłopców rodzi się dziewczynom przed dwudziestką. Tak ogólnie patrząc. Z moich obserwacji chodnikowo-tramwajowych tak wynika. Z wiekiem coraz większe jest prawdopodobienstwo urodzenia dziewczynki. Nie chodziło mi o to, ze zaraz wybieram się umierać... :laugh: (chociaz dzisiaj się tak czuję ).
reklama
Podziel się: