reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
A które agabre? bo są dwa z zabką. Mi się to błękitne podoba- ale nam kolorystycznie do łazienki nie pasowało.

świetne te rzeczy ja juz mam kilka uniwersalnych zakupionych. Ostatnio przyjaciółka dała mi cynk, że w biedronce świetne body są po 3 zł!!!! więc posłałam M jak jechał z pracy. Powiem Wam, że naprawdę fajne. Nie kupiłabym , jakby mi Aga nie powiedziała, że je używa dla swojej niespełna 2 letniej córci od urodzenia i jest zadowolona

Aestima to seledynowe śliczne :D

Traschka ja jeszcze nie wiem, czy będzie dziewczynka czy chłopiec a już mam pełno ciuszków po siostrzeńcu i tez w różnych kolorach :) Mały w różowych śpiochach z owieczką wyglądał bosko :D

Kati83 w biedronce powiadasz ?? Muszę męża wyciągnąć, tylko nie wiem, czy jeszcze będą, u nas wszystko schodzi od ręki, bo mały sklep i małe dostawy a zapotrzebowanie duże. Sama kupowałam dla chrześniaka w biedronce różne ciuszki i nosiły się świetnie, dostałam je prawie nie zniszczone z powrotem ;)

Jutro wybieram się do brata, bo dzwonił do mnie, że skoro dziewczynka to mają dla mnie przygotowaną wielką pakę ubrań po Haneczce. ALe się cieszę, ona miała naprawdę przepiękne ubranka! Teściowa brata przywiozła wielką pakę ze Stanów, niesamowite te ciuszki były.

reklama
Do góry