reklama
traschka
Mama Marysi
Wygrałam 2 fajne aukcje na allegro, cena powalająca hehe Mogę wam się pochwalić:
wyprawka zestaw ubrań na START dla dziewczynki 0-3 (1402854901) - Aukcje internetowe Allegro
wyprawka, zestaw ubrań na START dla chłopczyka 0-3 (1402854685) - Aukcje internetowe Allegro
Kiedy zamawiałam nie znałam jeszzce płci maleństwa więc zamówiłam oba zestawy, ale ten chłopięcy jest jak dla mnie bardzo uniwersalny i dla dziewczynki też będzie super.
wyprawka zestaw ubrań na START dla dziewczynki 0-3 (1402854901) - Aukcje internetowe Allegro
wyprawka, zestaw ubrań na START dla chłopczyka 0-3 (1402854685) - Aukcje internetowe Allegro
Kiedy zamawiałam nie znałam jeszzce płci maleństwa więc zamówiłam oba zestawy, ale ten chłopięcy jest jak dla mnie bardzo uniwersalny i dla dziewczynki też będzie super.
tusenfryd18
Fanka BB :)
Traschka fajne ubranka i rzeczywiście jakie tanie.Napewno nie zniszczone bo po takie maluszki wyrastaja znaim się ubranko zniszczy.Super.
świetne te rzeczy ja juz mam kilka uniwersalnych zakupionych. Ostatnio przyjaciółka dała mi cynk, że w biedronce świetne body są po 3 zł!!!! więc posłałam M jak jechał z pracy. Powiem Wam, że naprawdę fajne. Nie kupiłabym , jakby mi Aga nie powiedziała, że je używa dla swojej niespełna 2 letniej córci od urodzenia i jest zadowolona
Aestima to seledynowe śliczne
Traschka ja jeszcze nie wiem, czy będzie dziewczynka czy chłopiec a już mam pełno ciuszków po siostrzeńcu i tez w różnych kolorach Mały w różowych śpiochach z owieczką wyglądał bosko
Kati83 w biedronce powiadasz ?? Muszę męża wyciągnąć, tylko nie wiem, czy jeszcze będą, u nas wszystko schodzi od ręki, bo mały sklep i małe dostawy a zapotrzebowanie duże. Sama kupowałam dla chrześniaka w biedronce różne ciuszki i nosiły się świetnie, dostałam je prawie nie zniszczone z powrotem
Traschka ja jeszcze nie wiem, czy będzie dziewczynka czy chłopiec a już mam pełno ciuszków po siostrzeńcu i tez w różnych kolorach Mały w różowych śpiochach z owieczką wyglądał bosko
Kati83 w biedronce powiadasz ?? Muszę męża wyciągnąć, tylko nie wiem, czy jeszcze będą, u nas wszystko schodzi od ręki, bo mały sklep i małe dostawy a zapotrzebowanie duże. Sama kupowałam dla chrześniaka w biedronce różne ciuszki i nosiły się świetnie, dostałam je prawie nie zniszczone z powrotem
traschka
Mama Marysi
Jutro wybieram się do brata, bo dzwonił do mnie, że skoro dziewczynka to mają dla mnie przygotowaną wielką pakę ubrań po Haneczce. ALe się cieszę, ona miała naprawdę przepiękne ubranka! Teściowa brata przywiozła wielką pakę ze Stanów, niesamowite te ciuszki były.
agatkaT
Fanka BB :)
reklama
traschka
Mama Marysi
traschkasuper te aukcje i za śmieszne pieniążki... ciekawe jakie te ciuszki będą w rzeczywistości... :-)
No właśnie też się zastanawiam... ale za taką cenę nawet jeśli kilka bedzie średnich to i tak się opłaca. Zresztą malucha przebiera się czasem kilka razy dziennie więc wszystko się przyda
Podziel się: