reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

traschka my malujemy tak, jak było, więc nie muszę farb wybierać, tylko kupię odpowiednie kolory i tylko się meble zasłoni :) ale lubię remonty i już się doczekać nie mogę :D

reklama
Temat remontu na tapecie to i ja dołączę - mnie trochę to przeraża, bo zawsze brałam czynny udział, a teraz nie wiem jak to będzie...Musimy odświeżyc mały pokój, bo na szczęście całą resztę zrobiliśmy wcześniej. A ja tak lubię malować - nie wiem czy wytrzymam tylko się przyglądając ;-) Planujemy zacząć jak się już ociepli, więc jeszcze jest trochę czasu.

też planowaliśmy zacząć malowanie jak będzie cieplej, ale chyba nie wytrzymamy ;) Mały pokój jest ładnie odmalowany niedawno, ale za mały na 3 osoby ;) Musimy z dużego zrobić sypialnię ;)

my po prostu stwierdziliśmy, że skoro nie powinnam wdychać tych farb i innych remontowych świństw to najlepiej zrobić remont jak mnie nie będzie. Akurat nadarzyła się okazja więc korzystamy:)

Co do remontu mnie też czeka...cała łazienka i pokój do malowania i zabudowa szafy pod skosem...ale ja uwielbiam takie zamieszanie

dziewczyny, ja chyba przestanę zamawiać przez internet! Najpierw sprawa z tchibo, a przed chwilą napisałam do tego gościa u którego zamawiałam kocyk i ręcznik i on przesyłkę wysłał 10 stycznia a awizo u mnie w skrzynce nie ma. okazało się, że listonosz nie zostawił i całe szczęście wybrałam się na pocztę- tam już czekała paczka od 11 stycznia!
Kocyk jest cudowny i to okrycie kąpielowe też- b. miłe i miękki, z boczku ma takie guziczki- można dzidzię opatulić i zapiąć w takim ręczniczku. O wiele ładniejsze te rzeczy niż na zdjęciu! Załuję, że nie zamówiłam więcej...

Aestima bidulko, naprawdę masz pecha z tym internetem! Ja zamawiam coś ciągle, dwa razy w tygodniu mam jakąś paczkę i nigdy nie miałam problemów... Super, że kocyk fajny, sama jestem ciekawa jak mój! Awizo miałam w skrzynce, podejdę dziś na pocztę. A jakie okrycie zamówiłas? Przegapiłam linka...

reklama
Do góry